Witam czy są cave w których są same lub w większości
- bonebeasty
- ice golemy
- mutated raty ( chyba nie ma )
- crystal spidery
Chodzi mi o taki cave typu jak jest na Acient Scrabach
Wersja do druku
Witam czy są cave w których są same lub w większości
- bonebeasty
- ice golemy
- mutated raty ( chyba nie ma )
- crystal spidery
Chodzi mi o taki cave typu jak jest na Acient Scrabach
mutated raty są w yalahar albo arena albo alchemist
polecam alchemist latasz po 4 wieżyczkach jak jesteś sam to masz cały czas respa ;) w międzyczasie możesz poubijać mutated humany dla kasy
bonebeasty, najwięcej jest ich na bb isle
bonebeasty w dużej ilości są na bb island oraz na helheim
ice golemy są w drodze do kopalni na svargrond
mutated raty powiedziane już
crystal spidery również w drodze na kopalnie svargrond, tu jest teren gdzie tylko one występują jednak nie pamiętam gdzie bo byłem tam tylko raz i to z 4 lata temu, no ale jest to gdzieś po drodze do kopalni svar
Najłatwiej i najbardziej opłacalne z tego co wypisałeś są taski na mutated raty.
Jak już napisałem tylko je masz praktycznie same w dużych ilościach =]
Ale panowie - gdzie to sie respi mogę zobaczyć nawet na wiki
Chodzi mi o to czy wystepują razem. Bo jeśli ice golemy biegaja razem z cs'ami - a tak mi wiadomo to nie o to mi chodzilo
Tak wystepuja razem ale mozna wziasc przeciez 2 taski na to i na to
Uciągnij knajtem crystal spidera i 2 golemy naraz :) I ubij je bez wielkiego waste... brawo
Po pierwsze to nie jestem jasnowidzem i nie wiem jaką masz profesje, po drugie nikt ci nie karze bic po 3 moby :)
@down
widocznie sie źle zrozumielismy myslalem ze chodzi ci o to ze wystepuja razem na jednym expowiskua nie ze biegaja kolo siebie. No ale i tak czesto sie zdarza ze wyskakuje pare mobow.
Master... ale jeśli chodzą razem w grupach - czyli tak jak ty stwierdziłeś to nie mam innej możliwości