2 pytanie.
1. Jak kupie BorderLands to jedynym trybem online jest Cop ?
2. chciałem kupić
Borderlands PL Game of the Year Edition Jest ktoś chętny na grę ?
Wersja do druku
2 pytanie.
1. Jak kupie BorderLands to jedynym trybem online jest Cop ?
2. chciałem kupić
Borderlands PL Game of the Year Edition Jest ktoś chętny na grę ?
nie kupuj tego, lepiej Dead island
przemawia za nim:
a) steam
b) cena
c) grywalnosc
up
W Dead Island grałem u kuzyna. Na początku fajny, ale w każdej misji chodzi o to samo z grubsza
dead island to badziewie , gralem w to hmm miesiac temu~~ przegralem z 4godziny i nieda sie w to normalnie grac , zoombie respia sie z nieba , maja taki lvl jak Ty przy czym bron sie psuje zdecydowanie za szybko i niema hajsu na naprawe oO nie mowiac juz o kupnie lepszego sprzetu ktory jest potrzebny by zabic zoombie bo one caly czas maja taki lvl jak Ty ...
@Waroith Zombie zawsze są już zrespione. Nie spadają na twoich oczach z nieba. Bronie są różne. Przy zwykłej grze starcza ci kasa z questów (kupujesz jakąś zwykłą/zieloną broń i taką właśnie sobie grasz). Jeśli chcesz coś lepszego mieć to musisz zacząć badać otoczenie. Drugi akt jest świetnym miejscem bo znajduje się tam mnóstwo sklepów i można sobie pofarmić. Zombie mają taki sam poziom jak ty, żeby nie było zbyt łatwo. Z resztą twórcy nie zrobili jakiś strasznych kar za śmierć, a przy przechodzeniu gry na wyższym poziomie w kilku miejscach bardziej opłaca się paść niż przedzierać się przez hordy zombie bo po prostu przeniesie cię dalej.
@top.
1. Tak, jednakże masz arenę pvp, możesz się duelować, a jeden z dodatków wprowadza survival.
up i 2up
nie o tym jest temat. Pozatym bronie psują się co chwile, W BorderLandsie jest ciekawa grafika i jest jak dla mnie fajniejszy.
up
w borderlandsa juz kiedys grałem i bardziej mi sie podoba.