Widzicie sens zmiany szkoły (póżno się zebrałem, wiem) z stosunkowo gorszej na lepszą? Profil prawdopodobnie ten sam, ewentualnie różnica jednego przedmiotu. Jest to druga klasa, połowa 1 półrocza. Macie z tym jakieś doświadczenia?
Wersja do druku
Widzicie sens zmiany szkoły (póżno się zebrałem, wiem) z stosunkowo gorszej na lepszą? Profil prawdopodobnie ten sam, ewentualnie różnica jednego przedmiotu. Jest to druga klasa, połowa 1 półrocza. Macie z tym jakieś doświadczenia?
sam sie przepisalem w trzeciej klasie, ogolnie to nie zaluje:)
jest mozliwosc pokazania sie nauczyciela z jak najlepszej strony, bo zwykle w tej starej szkole ma sie przeje**bane;)
to zalezy od Ciebie, i tyle:)
Polecam, ja sie nie przepisalem i strasznie tego zaluje.
Zależy jaka to szkoła.
I to zależy też od dyrekcji, więc musisz się zapytać.
Ofc jeśli masz taką możliwość to zrób to. Ja chciałem w drugiej klasie się przepisać i nie wyszło i teraz żałuję. (trochę miałem krzywe akcje w pierwszej klasie żeby o tym myśleć ;x)
Jak do kochana to jest sens, jak do bronka to naprawdę musisz być zdeterminowany, więc jest sens, jak z jakiejś innej do wyższej to też niby czemu nie.
@down
To się jeszcze zastanów, czy chcesz mieć zapierdol na własne życzenie, czy lepiej pozostać i się uczyć na własną rękę, co i tak pewnie będziesz musiał robić.
Znaczy w starej szkole zadnych problemow nie mialem. Brak jakichs dziwnych akcji z nauczycielami i tak dalej. Po prostu poziom nauczania rozszerzonych przedmiotow mnie nie zadawala.
@up
Ta, do bronka.
@edyt: znaczy nie mam zamiaru tracić czasu ucząc się przedmiotów, z którymi w przyszłości nie będę miał nic wspólnego. Przysiąde nad rozszerzonymi przedmiotami i tymi, które będę zdawał na maturze
@down
Patrz pw
No to może w takim razie herbert?
A tak btw, z której szkoły chcesz się przenieść?