Sprawa wygląda tak , dostałem 2 płyty główne NIEUŻYWANE Jedna z nich to Msi G31M3 a druga Asus P5N32-E SLI. Płyty dostałem same ( bez żadnych kabli , sterowników etc) Są one nowe i teraz nie wiem co z nimi zrobić ? Gdzie to spylići ile za to wezme ?
Wersja do druku
Sprawa wygląda tak , dostałem 2 płyty główne NIEUŻYWANE Jedna z nich to Msi G31M3 a druga Asus P5N32-E SLI. Płyty dostałem same ( bez żadnych kabli , sterowników etc) Są one nowe i teraz nie wiem co z nimi zrobić ? Gdzie to spylići ile za to wezme ?
najprędzej na allegro, a co do cen to sprawdź ile kosztują nowe z okablowaniem i odejmij 20% ceny i za tyle pusc
Jeżeli ktoś kupi to nie spodziewaj się kokosów.
Mówimy tu o kwotach rzędu 100 zł od płyty ? czy mniej ? jeśli mniej to nie wiem czy opłaca mi sie w to bawić
Tu masz aukcję nówki http://allegro.pl/msi-g31m3-f-v2-ddr...798944510.html
Sam zdecyduj czy oplaca Ci się w to bawić
msi koleś sprzedaje na allegro za 55zł używkę a asus ma już widać lepszą sekcję zasilania i pewnie jakiś potencjał o/c więc ponad stówkę można wyrwać , choć jak i tak znajdziesz kogoś kto kupi mobo na zmarły socket to gz.
Innymi słowy ten sprzęt to przeżytek i nie nastawiałbym się, że ktoś kupi te płyty za kwotę, która Cię zadowoli.