Witam. Tak jak w temacie, który djinn quest zrobić lepiej grając msem i dlaczego? Jakoś nie mogę podjąć decyzji, nigdy nie robiłem tego questu .
Wersja do druku
Witam. Tak jak w temacie, który djinn quest zrobić lepiej grając msem i dlaczego? Jakoś nie mogę podjąć decyzji, nigdy nie robiłem tego questu .
Polecam Blue Djina ! Częściej dostępne itemki lecą do niego ;] np z hero
Tak jak wyżej Blue Djinn dużo lepszy ;) Często spadają itemki, które możesz u niego sprzedać.
Chyba, że masz 2 chary to możesz zrobić tego i tego ;)
Mam 1 chara. W swoich radach ujęliście to, że gram ms'em tak? Bo wiadomo, że co profesja to expi na troche innych mobach, chociaż to się tyczy najbardziej sorca/druta.
Tak z doświadczenia wiem że expiac moim ms dużo częściej sprzedawałem itemy do blue djina . Rób blue
Na wyższym lvlu i tak oba są potrzebne. Mimo wszystko zrób blue. Nie wiem jak u Ciebie na serwie ale u mnie green poce są droższe i łatwiej je sprzedać, a jak będzie kryzys z kasą to można się dorobić. Najwyżej do green djina znajdź sobie kogoś zaufanego.
jak grasz z kolegą to zróbcie tak, żebyście się uzupełniali
Ty blue, on np green
Tak czy siak rób niebieskiego ;o
Ja bym Ci polecał greena . (why?) Bo pożniej będziesz expił na meduzach, ss itp potworkach a tam co chwile knight sety itp rzeczy do greena. ale jeśli nie planujesz wbić lvl 120+ to blue Ci starczy ;)