Gdzie lepiej robić mi tego taska?
Yalahar czy Nargor? Traktuje go bardziej zarobkowo czyli zbieram light shovele, peg legi etc.
Gdzie mi się to bardziej opłaci?
Wersja do druku
Gdzie lepiej robić mi tego taska?
Yalahar czy Nargor? Traktuje go bardziej zarobkowo czyli zbieram light shovele, peg legi etc.
Gdzie mi się to bardziej opłaci?
na yalahar sie w miare przyjemnie biega jak jest resp dobry :d bo po nargro te piraty strasznie rozrzucone
W Yalahar, ponieważ:
- stosunkowo blisko DP - cel zarobkowy taska to żelazny argument za tą miejscówką,
- duże respy na obu poziomach, które są też bardzo rozległe - mniej problemów z czyszczeniem full respawnów,
- łatwiejszy resp do ogarnięcia.
Na Nargor jest tego czasem dużo na małych przestrzeniach, do tego sama miejscówka jest tak duża, że nie wiadomo czasem, gdzie lecieć :d
Pzdr
Według mnie lepiej na nargor tzn jeszcze zależy od servera bo jak ktoś siedzi na yalahar to ciężko robić a na nargor nawet jak są 2 osoby czy tam 3 to i tak jest możliwość że znajdziesz dla ssiebie miejsce ;]
Yup, tutaj racja.
Ze względu na to, że Yala. jest lepsze do taskowania, jak i zarabiania, z zasady częściej się tam będą ludzie przewijać. Jeśli już jest sporo ludzi, to lepiej iść na ten Nargor; jeśli dodatkowo tam ktoś hunci, to będzie łatwiej czyścić, mniejsze niebezpieczeństwo backrespa itp.
Zależy od serwera i sytuacji.
//k
Na moim serwerze da się tam w miarę grać. Natomiast - jestem bardzo słabo obeznany z Yalahar czy mógłby mi ktoś zrobić na mapie - choćby w paincie :) którędy dojść do tej części yalaharu?
Masz mapke czerwona linia doprowadzi Cie do piratow startowałęm z depo