Jestem w szoku, ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem o tym nowym albumie Metalliki, a tu nagle leci reklama w telewizji. Może ktoś już go słuchał? Co o tym sądzicie ?
Wersja do druku
Jestem w szoku, ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem o tym nowym albumie Metalliki, a tu nagle leci reklama w telewizji. Może ktoś już go słuchał? Co o tym sądzicie ?
Na pewno nie jest to Metallica ponieważ fani Metalliki bluźnią na ten album a fani Lou Reeda twierdzą, że to najlepszy jego album. Mi nie przypadł do gustu. Jest nudny. Dodając do tego "wokal" Reeda jest po prostu masakrycznie słabo. Polecam przesłuchać z ciekawości.
Słuchałem i to nawet koło Metalliki nie stało, wokal mnie wkurwia, w ogóle ta nazwa ;0
Nie polecam.
Beznadziejny wokal. Co to w ogóle ma być? Jak dla mnie nie da się tego słuchać, chociaż jestem zagorzałym fanem Metallicy.
No wokal Reeda to jest jakies nieporozumienie. Brzmi jak taki 80letni dziadek. Ogólnie wokal całą płytę zjebał, nie ma co słuchać.
Bo Reed jest stary, czego wy chcecie? A metallica jest gownem (kill em all wyjatek)