-
Tibia auto a ban.
Siema. Mam taką rozkminę. Ostatnio podskilowałem se knighta na TA. Już kilka razy tak robiłem przez ok 2 lata i 0 banów. Czy teraz mogę dostać? Używałem tylko do skilowania i raczej nie miał mnie kto zaraportować. Chcę się upewnić jakie jest prawdopodobieństwo i co ile są mass bany.
Z góry thx za odp ;p
-
Możesz, ale nie musisz. Im mniej skryptów i "głupich ruchów" bot wykonywał, tym mniejsze prawdopodobieństwo wyłapania delete.
Ja kilka miechów temu jechałem na TA i deleted jak nie było, tak nie ma. (nie żebym jakoś płakał z tego powodu ;D)
-
to coś ktoś mi mówił że...
ten ich system działa na zasadzie... że jak by sprawdza ile razy chodziłeś po tych samych waypontach (czy coś podobnie)
także jak stoisz w miejscu to nie ma jak :D
ale nie wiem ile prawdy z tymi waypontami i sprawdzaniem twoich ruchów...
-
ja dostałem od razu dilejta za bota na Tibi auto...
-
Miałem jakiegoś tam skrypta pierwszego lepszego z neta na trolle w Thais i 0 banów a 2 postacie były tak expione ;p
-
Ja wybociłem 9 knighta i 33 druida. Knight bardzo szybko dostał delete. Druidem bociłem w różnych miejscach, zależało od levelu, ale gdy skillowałem i używałem auto fishingu to dostałem bana po 2 dniach.
-
Ja też ostatnio dostałem delete po 2 tygodniach skilowania i teraz jade skilowanie na manualu ;d meczace ale jakos daje rade ;P przynajmniej mam sie na co logowac
-
To jest loteria chłopie. Jak już były mass bany skillowałem blackd paladyna do 90 dista i bana nie dostałem. Dostałem go za botowanie dopiero po 4 miesiącach, jednak bota używałem tylko przy skillowaniu. Także deleta możesz wyłapać dopiero np. na 3cim mass banie od skończenia botowania. Jeżeli decydujesz się na bota to zainwestuj w neo, niby bezpieczny :P Używając TA raczej napewno niedługo nie będziesz miał gdzie się zalogować :P
-
neo bot dużo lepszy niż tibia auto. Ja już kilka razy za tibia auto bana dostałem więc już nie bocę ;) a bana możesz dostać w każdej chwili.
-
Dziś były mass bany usunęli 2011 kont w tym mojego nie było :) Czyli już jest po bo jak ktoś przetrwa falę to ma spokój :)
-
mam pytanie, jeśli mam dwa konta i jednym gram manualnie a na drugim boce to wrazie czego to raczej nie bedzie zadnego bana za to konto ktorym gram manualnie?