Hej ludziska. Hmm, a więc tak obejrzał bym jakiś dobry film w ten sobotni wieczór ;D Macie jakieś pomysły?? Podajcie po jednej komedii i po jednym filmie akcji/sensacyjny itd. :D
Wersja do druku
Hej ludziska. Hmm, a więc tak obejrzał bym jakiś dobry film w ten sobotni wieczór ;D Macie jakieś pomysły?? Podajcie po jednej komedii i po jednym filmie akcji/sensacyjny itd. :D
Wanted.
Nie wiem, czy lubisz durne komedie ale jeśli tak to: Super Hero. Dzisiaj na dwójce leci Quantum of Solace. Ponad to "44 minuty", "Transporter", "Agent z przypadku". Tylko to mi przychodzi do głowy z tych lepszych...
komedia: Norbit dobre filmy: wszystkie części Zabójczej broni, Bitwa Warszawska, Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach,Oszukać przeznaczenie 5,Zdobycz,Mgła
Hmm prawie wszystkie z tych filmów oglądałem ;/ coś jeszcze?
Pulp Fiction, Fight club, Scarface, Forrest Gump, albo odcinek lub dwa pierwszego sezonu Dextera, wciągnie cię. (jeden odcinek to prawie godzina)
The eyes - horror
hulk - fantasy
Smakosz 1,2 - horror/komedia
bękarty wojny - nie wiem co za gatunek bo i troche smiesze i akcji - o tym jak zydzi zajebali hitlera ^^
Porąbani / Tucker i Dale kontra Zło - najlepsza komedia jaką widziałem :D
Fast Five! O ile lubisz samochody i całą tą serię. Ta część F&F akurat najbardziej mi się podobała. Polskie komedie wszystkie rozumiem, że widziałeś? (Te z Pazurą, Kondratem)
Z Polskich to polecam "pieniądze to nie wszystko" lub "chłopaki nie płaczą"
Nie polecam za to "Job ostatnia szara komórka" dzisiaj oglądałem i bardzo średnio.
Podpinam się pod pytanie autora, z tym że ja bym obejrzał coś dobrego o wojnie.
Oglądałem następujące (może autor sobie coś wybierze):
-Pluton
-Full Metal Jacket
-We were Soldiers
-Zielona Mila
-Cienka Czerwona Linia
-Czas Apokalipsy (majstersztyk, trzeba obejrzeć)
-Good Morning Vietnam (komediodramat)
-The Hurt Locker: W Pułapce Wojny
-Black Hawk Down
-Forrest Gump
-Łowca Jeleni
-Bękarty Wojny
-Pearl Harbor
-Jak rozpętałem drugą wojnę światową (:D)
-Most na rzece Kwai
-O jeden most za daleko
-Szeregowiec Ryan
-Pianista
-Listy z Iwo Jimy
-Kompania Braci (serial)
wróg u bram, albo efekt motyla
Czlowiek w ogniu, bodaj tak to sie nazywalo, zajebisty film na faktach ostatnio ogladalem i z checia obejrzalbym drugi raz.
Polecam jak najbardziej.
Charlie St Cloud tez fajny pomimo tego ze gra w nim Zac Efron ^^.
Dzisiaj jeszcze ogladalem X-menow: pierwsza klasa takze polecam
cadosinio polecam "Green Zone" z wojennych, a dla autoru tematu to może "Limitless - Jestem Bogiem" albo "22 kule" świetny film polecam.
o 12;30 masz na tvp 1 Widmo :) bardzo dobry horror