Całkiem niedawno wyszła kolejna część epickiej serii Heroes of Might and Magic. Z tego co czytałem to dużo zmian w grze w stosunku do poprzednich części.
Miał już ktoś okazję pograć w to cacko? Jakieś opinie?
Wersja do druku
Całkiem niedawno wyszła kolejna część epickiej serii Heroes of Might and Magic. Z tego co czytałem to dużo zmian w grze w stosunku do poprzednich części.
Miał już ktoś okazję pograć w to cacko? Jakieś opinie?
Mi zapewne nie pójdzie a bym z wielką chęcią pograł :(
Ja mam ;d W Porównaniu do poprzednich części ta jest bardzo fajna w kampaniach masz 2 drogi rozwoju(Krwi i łez) i masz w 1 kampanii 2 zakończenia ;d Artefakty z poprzednich misji zostają ta też jest dobre. Aktualnie już przeszedłem Szkolenie(wprowadzenie) i potem przeszedłem Kampanie Frakcji Nekropoli i powiem ci 11h grac w 1 misje to przyjemnie ;d Mimo że gram na poziom Normalny ;d wczoraj zacząłem grac następną Kampanie Frakcji Przystani ;d I fajnie bo każdy ma inną fabułę ale nawiązującą do wątku głównego ;d Polecam gierkę ;d
#Down
Wyraziłem tylko opinie trollu ;]
Jak nie potrafisz czytać to twój pech ;]
czy w normalnej wersji tzn. pełnej jest tak jak w becei że miast nie widać tak jak w V tylko taki obrazek ?
no właśnie jest lipa z tym, miasto fajnie było widać w III, w V też mi się podobało a tu ekran miasta jest totalnie lipny, tak samo przy zakupie jednostek... nie wiem czy to się zmienia w jakimś patchu, ale tak jak ja widziałem u kumpla to było nieciekawie... jeżeli chodzi o samą grywalność i jednostki to jest fajnie, ale niektóre rozwiązania są średnie moim zdaniem, ekran bohatera i miasta imo do bani
Mi po recenzjach się zdawało, że nie warto wydawać 180zł na tą grę- lepiej poczekać aż pojawi się w ogólnodostępnych sklepach internetowych
Odświerzam temat - gra w sumie dosyć tania na pcta teraz jest, ma ktoś jeszcze jakies opinie o niej?
znowu schrzanili zamki, ehm
I zmiejszyli troche ilosc tych zamkow. Mam nadzieje, ze w dodatkach dojdą kolejne
A sama rozgrywka, podobna do któryś wcześniejszych? (tzn wiadomo, że turowo itd. ale np. 5tka się trochę różniła od 3 i 4?) No i chciałem jeszcze zapytać czy dużo bugów jest, bo w 5tce dochodziłem do misji w kampanii która była niemożliwa, ściągnąłem patcha który niby naprawiał bugi i nagle misja zrobiła się nieziemsko łatwa gdyż przeciwnik po prostu nic nie robił