-
Ceny run (guardia)
Witam, nie gralem bardzo dlugo. Kiedys pamietam robilem SD na softach i to co zrobilem chodizlo wtedy za 12k, a wiec sie oplacalo bo i mlvl rosl szybciej i 2k zostawalo w kieszeni ;p Teraz wbijam do gry i widze, ze 1 bp sd chodzi po 180k O.o Jak to mozliwe? Avalanche widzialem po 85k. Jest na to popyt, to sa obowiazujace ceny ? Jezeli tak to zyc nie umierac, softy na nogi i heja ;p
-
teraz runy sie stackuja (mozna je łączyć tak jak gpki).
Ceny są dalej stare.
przykładowo 60 sd to stary backpack.
-
tzn teraz bp sd to 2000 pociskow tak ?
-
No tak, ale teraz masz runy po 100 użyc w 1 runie czyli np. 2k sdków na bp. 1 slot 100 strzałów
@edit sekundy
-
Czyli przez 240 minut na softach zrobie powiedzmy minimum te 28 sd. Więc żeby zrobić 2000 sd, musialbym odnowić softy 71 razy (2000/28). Wiec robienie na softach nijak sie nie oplaca. Dobrze to wyliczylem ?
Doliczyłem do tego odnawianie many z promocją. Razem to wychodzi z 37 sd na 240 minut. Zaokrąglijmy to do 40 sd. Tak wiec 2000/40 to 50. 50 razy odnawianie softow to 500k, a cena backpacka sd to 180-200k. Takze to nie ma najmniejszego sensu ;/ Szkoda, kiedys robienie sd na softach bylo oplacalne ;/ dobrze mysle ?
Down fakt robi sie trzy pociski ;p
Teraz wyszlo mi, ze daloby sie na tym zarobic od 8k do 28k, zakladajac, ze ceny wynosilyby 180-200k. Wystarczy jednak lekkie drgniecie w dol i kicha.
-
Myślę, że jak doliczysz też food, plus to, że pewnie nie wziąłeś pod uwagę, że nie robi się jednego pocisku (nie wiem ile, dwa albo trzy) to wyjdzie więcej ale i tak nie będzie to opłacalne.
-
@up przebiegnie sie po dragach i ma fooda na kilka godzin spokojnie :)
-
Pozwole sie podlaczyc pod topic,jest gdzie cennik run?Obecnych bo tez lekko zglupialem po 4 latach nie grania,
-
Najlepiej obczaić w sklepie i ustawić o x inna, popytać na trade jak ktoś sella.
-
To jeszcze jedno pytanko jakie obecnie runki maga najlepiej schodza oprocz sd?
-
Jezeli grasz na pvp/hardcore to wiadomo, ze mwale :P U mnie na hardkore pvp to mwale nawet lepiej schodzą niz sdki, a kosztują z 200many mniej :)
-
Na optional-pvp avalanche i GFB szybko schodzą (na teamhunty). :)
-
oki,dzieki za odpowiedz,jezeli ktos gra na thorii i potrzebuje jakis runek to prosze o info a sie zrobi :),na razie bez sd