[neobot] początkujący- pytania
Witajcie, piszę z telefonu dlatego na wstępie przepraszam za styl i błędy które pewnie gdzieś się wkradną.
Do tej pory używałem tibiiauto. Mój jedyny bot. Chcę zakupić neobota, ale nie wiem czy będę umiał go obsługiwać. Gdzie można znaleźć jakiś dobry poradnik? Czy ten na oficjalnym forum neo wystarczy? Czy po kilku dniach da radę ogarnąć, nawet jeżeli nigdy nie używałem tak zaawansowanych botów i jestem w tej kwestii zielony. Czy jak pobieram gotowe skrypty, to muszę coś tam jeszcze ustawiać? Oczywiście hp i mana to normalka. Jak działa slim trainer dla pala i najta? Jak wykrywa matkę? Czy bez problemu idzie ustawić dokładanie kamieni do ręki paladyna i chodzenie do depo po nowe? Czy bez pobierania gotowego skryptu laik da radę to wszystko ustawić? Co z ustawieniem zaprzestania ataku przyzwanego monka jak ma mniej niż ileś tam hp? Wybaczcie jeżeli uznacie te pytania za głupie, ale wolę dmuchać na zimne. Proszę o jakieś konkretne wypowiedzi ewentualnie poradniki. Bardzo dziękuję za każda pomoc.
Edit
Jak mam np. dwie matki slima, to jak się ustawia żeby nie biło żadnej z nich? Trening paladynem. Czytałem i wiem, że z ustawieniem jednej nie ma problemu- na follow się daje. A jak w przypadku dwóch?