117 knight (FACC)
83/79
Avenger K armor BoH Crus Helmet Platinum Ammy
Gdzie expić, żeby leciała i kasa i exp (niekoniecznie mega profit)?
Odpada Dragon Lair i Mint~
Wersja do druku
117 knight (FACC)
83/79
Avenger K armor BoH Crus Helmet Platinum Ammy
Gdzie expić, żeby leciała i kasa i exp (niekoniecznie mega profit)?
Odpada Dragon Lair i Mint~
Of, robson isle
@up
Facc a nie pacc
Of/robson/guardy/ - warlocki z pulapkami
na faccu ten lvl to porazka. bot na ofa jedynie
Nie boce, bo gram dla przyjemności, a nie żeby mieć jak największy level. A PACC kupuje tylko za gp.
Nie musze robić questa na Robson? Mam tam biegać po wszystkich poziomach? Co mam tam zabrać (oprócz manasków i hp ofc)?
Jeszcze jedno- bardzo ważne - jest tam jakieś miejsce (na środku expa) gdzie mogę sobie stanąc i "odpocząć" ?
na robson isle nie trzeba questa,kolega 70 ekiem wyciągał 70-90k/h mając profit (niewiem czy biegał po all poziomach).przydatny jest kilof i obsidian knife (do skórowania bonebeastow).myślę,że pomogłem
Kilofa nie trzeba, wystarczy lina. Na 117 lvlu na lajcie możesz biegać na all poziomach, większy profit będzie na pewno (3 gsy,banszi).
A co z tym miejsciem do stania i "odpoczywania", wiecie coś o nim?
dziękuję bardzo za pomoc, jutro zaczynam tam biegać, a moje wyniki będziecie mogli oglądać w temacie Celesta Thread w dziale Zdjęcia.
Miejsce jest takie, jako, że Isle nie jest duże powierzchniowo a gęstość potworów jest duża łatwo wyjść i dojść do pz :)
Odświeżam
Mam kilka pytań
1) Moje eq to: crus helmet, knight armor, emerald sword, draken boots, mms, p ammy, soft boots. I tutaj mam pytanko, chciałem sprzedać soft bootsy dołożyć te +- 150k i kupić elite draken mail. Opłaca się?
2) Czy z moim obecnym eq mogę expić na poh i czy będę miał tam profit?
3) Opłaca mi się expić np. z palkiem na robson isle?
4) Musze jak najszybciej zarobić 500k + jak to zrobić, czyli- gdzie wyciągne zawsze mega profit /exp nieważny/ i czy korzystać z metody kup taniej sprzedaj drożej /co o niej sądzicie?/.
5) A może huncić BK ?
Pytam, bo moja wiedza na temat facc jest znikoma, a pacca jeszcze długo mieć nie będę.
Masz postmana? Jeśli tak to możesz do 30-50k wyciągać na mintwalin dziennie robiąc lootbagi