Mógłby ktoś polecić jakiś film na brak humoru? Jakąś głupią komedie w stylu "Nie zadzieraj z fryzjerem" albo też może być coś wzruszającego, nawet jakakolwiek dobra bajka.
Wersja do druku
Mógłby ktoś polecić jakiś film na brak humoru? Jakąś głupią komedie w stylu "Nie zadzieraj z fryzjerem" albo też może być coś wzruszającego, nawet jakakolwiek dobra bajka.
Kac Vegas część 1 i 2, Wybuchowa para (...)
nie wiem ostatnio co oglądałem śmiesznego to coś i love you phillip morris czy cus ale możesz sobie zobaczyc serial mała brytania i come fly with us z ta sama obsada. Te kace vegas to super dno śmieszne dla gimbazy bo kac biba elo elo. Ten film jak oglądałem to było coś jak ze zmierzchem czytasz gatunek a ogladasz i bitch please kurwa japierdole. Takie amerykanskie kino typu druzyna a (pod wzgledem zalosnego scenariusza )
prawda jest taka że komedie ogląda się 'jak ma się humor'
bo tak to będziesz się tylko dobijał
polecam: co się zdarzyło w las vegas
http://www.youtube.com/watch?v=m0YlcGve5Ek - Polecam obejrzeć ten film. Masz link do trailera ;D
Norbit- Polecam
Zabójcza broń- Pare fajnych scenek ma, i ciekawe
Kac Vegas to świetna komedia mi się bardzo podobała i nie jestem z gimbazy. Śmieszą mnie hipsterskie dzieci które wyszły z gimnazjum i oglądają tylko ambitne kino bo muszą być pseudofajni. Śmieszna komedyjka która odmóżdża to świetny relaks moim zdaniem, nie zawsze się ma ochotę na dramaty albo mindfucki. Co do tematu to "Harold i Kumar", "Kick-ass", "Paul", "Hot tube ime machine" jak sobie jeszcze coś przypomnę to napisze ;)
Kac vegas, Ważka G (czy jakoś tak), Harold i Kumar 1 i 2, Co się zdarzyło w Las Vegas, Babcisynki, Wieczny Student, American Pie.
Ali G InDaHouse,Porąbani (Tucker And Dale VS Evil)-świetna parodia :D