Gdzie mogę expić z blockerem i bez 98 msem, na świecie non-pvp? Najlepiej coś do bicia masowo, z ava itp.
Wersja do druku
Gdzie mogę expić z blockerem i bez 98 msem, na świecie non-pvp? Najlepiej coś do bicia masowo, z ava itp.
Z avalanche to Dle. Polecałbym thunderstormy + spelle sorca i frosty bądź na banucie posiedziec :).
Możesz też solo souleatery orać :).
1. Banuta.
2. Hydry.
3. Najty.
4. Frosty.
5. Dle.
6. Quary
No z blokerem to bedzie ci ciezko cos znalezc bo przeciez nie masz sio... Najlepiej to by ci sie solo expilo na Lizarach Zao z ava tylko hard mzoesz miec do 110 levla ale exp wysmienity xD Ew z knightem to jakies war golemy nic wiecej mi do glowy nie przychdzodzi^^
Wary bardziej do zarobku, exp jak ta takiego sorca będzie raczej lipny.
Ja bym polecił - nietypowo - Zamek Vengoth: głównie GFb+czary ofc.
Z siocherem - kopy Formorgar.
Souleatery z GFb+czary, tylko musisz ogarniać, bo dość trudna miejscówka i same moby też.
Poza tym - jeśli jesteś sam - HSy na powierzchni, lizardy na Parnych Polach, jakieś moby, na które teraz dodali taski... Możliwości tyle, że wybierać jest w czym!
Pzdr
kuba,Kopy zawsze zajęte (jak ja jestem przynajmniej -.-),a i zawsze jakiś noobek zacznie lurować. Aczkolwiek jeśli nikogo nie ma lub mało ludzi (1-2) to daje rade poexpić,a jak sie z lootem przyfarci to już wogóle. A na Souleaterach to będzie miał hardkor...
Gracie na tym samym świecie? Jeśli nie, to może tego problemu z Formorgarem nie być... Ale mi chodziło o huncenie z blockerem i siocherem, może na sharedzie w jakiejś konfiguracji...
Soule - hardkor będzie, jeśli będzie sobie lurować po 5 souli :p Myślę, że przy 3 powinien wyrobić, ale nie mam pewności w 100%; zawsze liczą się umiejętności, znajomość miejsca, no i również szczęście :d
Pzdr