-
Zapamietywanie haseł
Witam potrzebuje programu jakiegoś co zapisuje hasła do stron internetowych na moim komputerze gdzieś na dysku bez pytania o zgodę.
Jeśli ktoś jeszcze nie rozumie mnie to chodzi mi o coś takiego wchodzę na torga wpisuje nick i swoje hasło i żeby nie wyskakiwała mi zgoda tak jak w przeglądarce tylko żeby było gdzieś to na dysku zapisane.
-
Mam jeden program, ale on nie zapisuje haseł na dysku lecz na serwerze. Jest to dodatek do firefox'a: Last Pass. Dodatek działa na każdej przeglądarce.
Trzymam tam hasła od dwóch lat i nigdzie mnie nie hacknięto. Ma funkcję autologowania i autouzupełniania.
-
Ale chodzi mi głównie o to żeby ten program zapisywał hasła bez pytania może być na serverze.
EDIT
Ten program co Ty podałeś pyta o zgodę na zapisanie hasła na serverze a ja bym chciał taki co to robi automatycznie i bez pytania.
Potrzebuje go ponieważ mam podejrzenie że osoby trzecie wchodzą na mój komputer i wchodzą na różne strony internetowe ale kasują później historię jednak ciasteczka i pliki cookie zostawiają. i właśnie potrzebuję takiego programu żeby zapisywał takie logowania i strony odrazu bez pytania bez wiedzy właściciela skoro robi to na moim komputerze
-
Keyloggera sobie zainstaluj/napisz, niech wszystko eksportuje do pliku tekstowego.