Witajcie tibijczycy,
jaki quest znajdue sie za tymi dzwiami na screenie?
(kopalnia w mieście)
dawno w Kazz nie bylem, nie bardzo kojarze w ktorym upie je dodali
Załącznik 270443
http://img14.imageshack.us/img14/893...ytuukopian.jpg
Wersja do druku
Witajcie tibijczycy,
jaki quest znajdue sie za tymi dzwiami na screenie?
(kopalnia w mieście)
dawno w Kazz nie bylem, nie bardzo kojarze w ktorym upie je dodali
Załącznik 270443
http://img14.imageshack.us/img14/893...ytuukopian.jpg
a co pisze na tabliczce obok drzwi?
myślałem że to wejście do zatopionej kopalni albo robson isle, ale jednak te znajdują się w innych kopalniach...
Dyskusje stop. Jeśli ktoś będzie spekulował - bezdyskusyjnie #10.
Znam miejsce, ale muszę poszukać. Jeśli ktoś wie, o co chodzi - tylko w takim wypadku - pisać.
To co mogę na teraz powiedzieć - jest to część jakiegoś dłuższego questu.
Na tabliczce obok drzwi pisze coś w rodzaju, żeby nie wchodzić i coś o uszkodzonych chodnikach, o ile dobrze wiem.
Na pewno nie jest to część Kissing of The Pig Questu.
BTW, były już pytania o to miejsce, pamiętam, kilka razy...
Pzdr
na tabliczce pisze
po zobaczeniu tych drzwi a przed zalozeniem tego tematu przeszukalem inne fora i znalazlem dyskuje (z tamtego forum jest screen):Cytuj:
You see a sign.
You read: DO NOT ENTER!
Danger of collapse!!
ciekawa sprawa z tymi drzwiami, nikt nie wie o co chodzi, moze to tam nie ma questu? i to tylko ozdoba?
@Mecenas
Robson isle to tak jak napisales zupelnie inna kopalnia
Jeśli tak na prawdę chcesz zdobyć tą wiedzę, masz dwie najprostsze możliwości:
a) przeszukać "Pomoc w Tibii" - taki temat - jestem pewien - już był;
b) zapytać się na game chatach w Tibii; doświadczeni gracze, ci, którzy robili ten quest, będą wiedzieć.
Ależ linka podałeś :P
Przeczytałeś w ogóle ten temat? Przecież to, co wypisują ci ludzie, to graniczy z wiedzą nowych graczy za Tibii z czasów 7,6 i wcześniejszych... Nie mówiąc o poziomie, na jakim prowadzone są dyskusje przez większość...
Hunted i T.pl to porażka; oni mają swój własny świat... ;d
Pzdr
A to nie jest zejscie do kopalni w, której respi sie pickaxe potrzebny do questa explorer society czy coś takiego? Znaczy tam trzeba chyba przyniesc cos kowalowi z Kazodronu i on zamieni to na tego pickaxe'a.
@kuba
wiem jaki jest poziom na tamtym forum dlatego nie podawalem tego luinku w 1 poscie, ale minal dzien i nikt tutaj nie odpowiedzial to wrzucilem,
nie zalezy mi jakos specjalnie poprostu jestem ciekawy, napewno przeszukam forum skoro mowisz ze temat tutaj był.
@Zakon
robiles kiedys Explorer Society? to jest zupelnie inne miejsce :)