Witam, szukam OTS'a z rl mapą, klientem 7.6, bez sms shopa, pacc może być płatny(ale nie zadrogi).
Czy może znacie taki ots 7.6 na którym grają ludzie, albo może słyszeliście, że niedługo jakiś wystartuje?
Pozdrawiam, Worst Nightmare
Wersja do druku
Witam, szukam OTS'a z rl mapą, klientem 7.6, bez sms shopa, pacc może być płatny(ale nie zadrogi).
Czy może znacie taki ots 7.6 na którym grają ludzie, albo może słyszeliście, że niedługo jakiś wystartuje?
Pozdrawiam, Worst Nightmare
No to jest nas dwoch.Ja rowniez szukam servera 7.6 z mapa Real. Kiedys gralem na halexo.no-ip.org ,bardzo dobry server, mial na tym forum swoj temat z duza iloscia ss.
Naprawde milo sie go przegladalo, niestety top zostal zmakniety. Znam inny ots 7.6 z real mapa illuminate.no-ip.org, jak chcesz mozemy razem na nim zagrac.
@up no to możemy zagrać
@edit może jeszcze jest ktoś chętny?
ja bym pogral z wami jakie nicki ? ;p ja Chronus Legacy
Chętnie pogram :)
Nick : Vsusek
ja mam nick: Puntosia, sorc ale taki koleś mnie wkurzył jakiś 50 lvl i 8 lvle bije z ue pod dp thais
Także zagram, nick Wooz
/ okej, nie gram
to co chłopaki zakładamy torgową gildię?
Chetnie. Moj nick w grze to Forgesse Jestem palladinem.Wyglada na to, ze jest nas czterech,ale panowie prosze grajcie. Jak cos to ogarne vt, a jak podexpimy to bedzie mozna zalozyc osobny temat o tym otsie, w ktorym bedziemy wrzucac screeny, by zachecic do gry. Podexpil bym z jakims knightem, uwielbiam grup hunty ;p.
Worst widze ,ze z Bialego. Moze sie znamy z jakiegos innego otsa. A z jakiej dzielni?
chętnie zagram, jakiej profki potrzebujecie? :D
Zrob kogo chcesz , dla mnie jednak najbardziej potrzebna profka fizyczna (knight, pall) bo ja jestem pallem i bysmy razem skillowali.
Załóżcie sobie temat w dziale Reklama serwerów skoro znaleźliście już serwer do grania, ewentualnie w Zdjęciach jeśli macie zamiar wrzucać jakieś foty.