chcialem pobrac nową wersje ta z tibiaauto.net i w skanie mi wyskoczyl taki wirus
Trojan.Win32.Generic.pak!cobra
jest niebezpieczny czy to przez jakies reklamy ?
Wersja do druku
chcialem pobrac nową wersje ta z tibiaauto.net i w skanie mi wyskoczyl taki wirus
Trojan.Win32.Generic.pak!cobra
jest niebezpieczny czy to przez jakies reklamy ?
BUMP
Nikt nie wie czy to groźne ? ;<
Swego czasu pamietam, ze mi rowniez wykrywalo wirusa ale bardzo czesto antywirus "piszczy" niepotrzebnie z tego powodu gdyż wykrywa jakąś pierdołe. Jesli chcesz to moge Ci na priv wyslac link z ktorego pobieralem ja i na pewno jest czysty i sprawdzony
ja bym prosił o link na priv do tego "czystego" TA pod najnowsza wersje
Neobot smsem kosztuje 22zl i masz 99% szans, ze nie wylapiesz bana a ty chcesz zostawic tibie auto, ktora jest bardzo wykrywalna i ma wirusa? no cos tu nie gra...
poco mam wydawac kase na tibie, jak równie dobrze moge z Tibi kase wyciągnac, ale to raczej kiedys sie bardziej oplacalo niz teraz.. zamiast wyslac 22zl na neo to wole sobie zatankowac benzyny, bardziej przydatne szczegolnie jezeli ma sie samochod. A tibie auto se sciagne, puszcze jakiegos najta na rotach, to co mi wbije, to mi wbije, tyle ile zbierze tyle mi zbierze, kase sobie przesle na maina, a jak ban bedzie to nowego chara zrobie, i tak w kolo macieju, tanim kosztem :D
ja miałem neobota i powiem wam ze jest gorszy pod względem wizualnym i czytelności menu od Tibi Auto ...
Nie mowie ze t.a jest lepszym botem bo wiadomo ze tak nie jest ale pod względem czytelności i łatwości ustawienia np. wpt t.a jest lepszym botem... robienie skrytpów w t.a jest 4 razy krótsze w t.a ale mniej dokładniejsza jest t.a
co do tego Virusa to zawsze tibia auto miała go w sobie to jest te gówienko z reklamami na pasku bota ja zawsze dawałem "napraw" i mi to samo usuwało (mam Avasta) który jak wiadomo czasami wyje bez powodu ale lepiej to niz gejloggery na kompie (+ Firewall ofc)
@up
Teraz nie da się kasy trzepac na tibii... jest tylko 1 sposób ... robisz kilku knightów (tylko ten voc jest opłacalny) i ustawiasz parę cashmakerów... t.a jest w tym nie opłacalna bo nie dotrwasz do 50 lvla a od 50 właśnie cashmaker jest najbardziej opłacalny... (wbijasz 100+ sellasz all na allegro, dobrze jak bys nie wyrobil r-keya) i zaczynasz od nowa.... tak da sie zarobic do 500-700zl na miecha nie wiecej bo pozniej masz kase ale nie masz komu tego sprzedawać więc zaczynasz bawić się w wt które jest mniej czasochłonne i bardziej opłacalne :P najtrudniej jest sprzedać dużo gp za normalną kasę :P
@up
Dlaczego ma nie dortwać do 50 lv? Wszyscy wkoło pieprzą ze TA wykrywalna, ja zrobiłem na faccu od 0 110 knighta i boce nim dalej a bana ani widu ani słychu ...
92 kina na facu na tibi auto, ciagle na fibuli stoi na rotach haha kasy zarobil juz mase, nie jestem w stanie okreslic ile bo co 10 leveli chodzilem i przesylalem, dopuki paca nie kupisz to raczej bana nie bedzie... tak mialem na 35 palku, skilowalem nim kiedys na tibi auto zrobilem 80 dista, kupilem paca i w 1 dzien paca dostalem bana na 30 dni za "Unoficial software to play" bo co im po tym ze free acc zbanuja ?
Róznie bywa, trzeba liczyc na farta i tyle. tak mysle