Dziś zebrałem drugiego bana. Gościu mnie sprzedał do CIPów, że botuje... pierwszy ban też był za botowanie. Napisałem do nich, że bota nigdy nie używałem. Jest szansa na odzyskanie konta?
Wersja do druku
Dziś zebrałem drugiego bana. Gościu mnie sprzedał do CIPów, że botuje... pierwszy ban też był za botowanie. Napisałem do nich, że bota nigdy nie używałem. Jest szansa na odzyskanie konta?
Nie, nie ma takowej, gdyż oni w dalszym ciągu uważają, że ich maszynka jest bezbłędna.
Jak kolega wyżej, a niby nie banują; d
Jeśli pamiętasz rozmowę, staraj się wykręcić, że pisałeś o kimś innym i/lub w żartach. Pozmyślaj, byle byś nie przesadził.
Btw na cholerę się chwalisz że używasz bota? W tym momencie aż się chce zmienić nazwę tematu "za głupotę się płaci".
I ps. fajny znajomy, że Cię sprzedał.
Pozdro
up
Xoranis nic nie wspominal, ze to znajomy go udupil. Szanse na odwolanie mysle, ze sa duze. Wystarczy ulozyc ladna historyjke...
Dodam tylko, ze cipsoft ma dostep do CALEJ rozmowy. Wiem bo kiedys sam chcialem sie wykrecic bajka.
Ja wczoraj dostalem bana bo typek mnie sprzedal jak napisalem "mam leczenie ustawione". Napisalem odwolanie, ze podobno gadalismy na temat ustawienia hotow (na ktorym leczenie) i napisalem, ze gadalem z 2 typkami i 1 mnie sprzedal. Napisalem, ze to zabawna sytuacja, ze chyba nie mozna normalnych slow juz uzywac na defaultcie i nie rozumiem zaszlej sytuacji. Dzisiaj mi odpisali, zebym wyslal im swoj nick, na ktory dostalem bana i zobacza co da sie zrobic. Jest nadzieja chociaz ban na tydzien :D