Witam , mam pare pytań
- Gdzie dokladnie na foldzie respi sie yeti :)?
- czy one bedą mocne (grupie a nawet pojedyńczo)dla 155 rp:)?
- czy mozliwoscią jest zlocenie z nich bunnysliper?:)
Wersja do druku
Witam , mam pare pytań
- Gdzie dokladnie na foldzie respi sie yeti :)?
- czy one bedą mocne (grupie a nawet pojedyńczo)dla 155 rp:)?
- czy mozliwoscią jest zlocenie z nich bunnysliper?:)
Po pierwsze jest to potwór w rodzaju bosawięc nie może występować w grupie inie nastawiaj się, że sobie go pobijesz bo pewnie nawet nie uda ci się go zobaczyć.
Jak tak patrze na twoje tematy zalozone to wnioskuje ze TORG jest poradnia, a wiki nie istnieje.
@topic
yeti - boss, spokojnie dasz rade go ubic, gorzej z trafieniem
Rybka, one wystepują w grupie ;p
sa chyba 3 grupy
Na foldzie znajduje się taka dziura na południe od góry i na wschód, zachód i południe od tej dziury respią się yeti, kapcie z tego co jest mi wiadome spadają bardzo ale to bardzo rzadko więc naprawdę ciężko je zdobyć (trzeba mieć niezłego farta żeby trafić na resp a potem farta żeby spadł itemek)
#Juncan ma rację, one mogą się zrespić w grupce: http://tibia.wikia.com/wiki/Yeti
2. Hm, trzeba by było się dowiedzieć z autopsji :d Z tego, co podaje wiki, są stosunkowo z tych silniejszych, coś pokroju DLa, może trochę słabsze, ale mają tylko 950 HP, czyli z Assek złożysz to na kilka hitów.
3. Dasz radę, jeśli tylko się nie zamotasz i nie pozwolisz, żeby Cię biły w zwarciu 3 na raz.
Tylko najpierw trzeba mieć ten niesamowity fuks, żeby mobka spotkać... Już samo spotkanie jest traktowane jak posiadanie rarka...
Pzdr
Yeti respi się baardzo żadko. kiedyś postawiłem noobchary w tych 3 miejscach i przez około 2 miesiące nie spotkałem ani jednego. a logowałem na nie pare razy dziennie.
Ja dawno, dawno temu miałem okazję spotkać, niestety miałem wtedy 10~ lvl i zginąłem. Była tam masa ciał ludzi i udało mi się zdobyć two handed sworda, z którego bardzo się cieszyłem xD