3058 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
Co tam u was? Jaki bot, jakie mc ?
227 Rp, neo, neomc, czysto !
Wersja do druku
3058 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
Co tam u was? Jaki bot, jakie mc ?
227 Rp, neo, neomc, czysto !
220rp neo, neomc i tez czysto :P
inne chary tez czysto - 170ek, 160ed, 110rp, 130ek i na kazdym z tych kont byly po 2-3inne chary i kazde z kont praktycznie 24/7 dzialalo :D
300~ ed, 50pkt w taskach w 40~ dni - neo - czysto.
I bardzo dobrze, niech banują bo się kur** grać odechciewa.
150 MS, pare bot knigtów wszystkie na neo. Jak zawsze czystko !
Może nic specjalnego ale może byc ciekawe. 64 Paladyn (Skillowanie) i 33 Druid (Exp i Skill), obie postacie na TibiaAuto - czysto. ;)
TA - czysto : )
Czytając takie tematy zastanawiam się czy rzeczywiście zbanowali tyle kont , jednak to parę tysięcy banów , a przychodzi co do czego to każdy czysty..
Na tibi auto 16 knight z trolli botowane z tydzień-2 tyg temu też czysto; p
@up
3058:72 = 42 postacie na dany świat, raczej tego się nie odczuwa, a to nie jest 42 postacie na dany świat tylko +/- na dodatek ..
botowałem ziomkowi z rl z miecha 350~rp czysto. Neobot.
260 MS czysto
mam do was takie pytanie jak kożystam z neomc to jest większe prawdopodobieństwo wyrwania bana czy nie ?
czekam na odp
Tibia Auto, przez miesiąc bota, czasem po 5h dziennie, czasem po 20h dziennie i czysto ;)
Takie gadanie, że niby mass bany poleciały. Ja jakoś tego nie widzę. Przez 4 lata u mnie na servie usuneli około 5 kont (przynajmniej ja tyle zauważyłem) i to wszystko. Ale nie dostali oni delete za bota tylko za wykorzystywanie buga. Nie powiem, że nie mam bota (TA), bo napier***am na bocie od około 5 lat (nie dla expa) i jakoś nigdy nic nie dostałem. Gdybym ja sprawdzał, kto ma bota a kto nie, to w tibie grałoby około 10k osób a nie jak teraz 30k+ ;/ Oni chyba są ślepi! Ja rozpoznaje bota na kilometr. Ten ich bot jakoś na odpierdol sprawdza tych boterów. A expy non-stop zajęte. ;/
Przeskanujcie sobie najnowszą wersje neo jakimś skanerem, ja nie mogę jej nawet ściągnąć bo Kaspersky wyje i usuwa, jak tak patrze to od kilku dni coraz więcej antywirusów wykrywa Neobota jako trojana :P