Siemka mam takie pytanko gdzie blisko venore mozna dorwac jakiegos slima i zeby duzo ludzi tam nei było ;/
Wersja do druku
Siemka mam takie pytanko gdzie blisko venore mozna dorwac jakiegos slima i zeby duzo ludzi tam nei było ;/
Hmm, polecałbym lurować slima na port hope, jeśli masz pacc ;). Ropujesz go na jedną z wieżyczek i ustawiasz się tak, by Cię biła matka + 1 klon.
Jeśli nie masz pacc, polecam ghostland :) Idziesz z slimem nieco niżej, i ustawiasz jak wyżej ;). Z tym, że tutaj musisz się liczyć z licznymi próbami zabicia Twojego slimka ;P.
Nie da się ropować mobków :/
pozdro ;).
dawno nie gralem w tibie a doszly mnie sluchy ze nie mozna juz potworkow ropac to prawda?
Ojj, nic mi o tym nie wiadomo, bo w ten syf co zwią teraz Tibią nie gram ;p. Ale jak tak, to został ghostland, thais lub ewentualnie podziemia carlin (nawet) ;).
Nie da się ropować mobów od któregoś niedawnego update.
Gdzie skilować? Jakundaf Desert - miejsca mało odwiedzane, jest spokojnie, tylko trzeba wziąć dużo fooda. Na Torgu są poradniki o Jakundafie i skilowaniu - wystarczy poszukać.
Dalej - slimy masz w kanałach Yalahar i tam też raczej nikt nie powinien zaglądać; jeśli się dobrze zabunkrujesz, możesz siedzieć do woli.
Ghostland też nie jest aż tak często odwiedzany - trenić można na tym na powierzchni, tylko odluruj go od dziury.
Od siebie polecam te miejscówki :)
Blisko Veno? Jakoś mi się nie przypomina, ale na pewno jest kilka miejsc na bagnach, tylko trzeba dobrze poszukać.
Pzdr
Z tego co pamiętam to na rotwormach są trzy slimy.
Najlepsze miejsce do skillowania to MoTLS - praktycznie najrzadziej odwiedzany spawn w Tibii
Najlepsze miejsce do skillowania to jakundaf desert potem jest molts który jest przereklamowany bo w ciagu tygodniu na moltsie spotkalem kolo 5 osob a na jakundaf 1. A jak chcesz czesto wracac do dp to kopalnie kazordoon tam skillowalem najczesciej miejsce nie jest zle bo by dojsc trzeba zabic sporo guardow co odstrasza wybijaczy.
Co do port hope to można zlurowac slima do domku od npc do assassin outfita
Nom, bardzo blisko Venore -.-
http://forum.tibia.org.pl/showthread...Guide-by-2Fast