Witam.
Wracam do gry po roku przerwy i mam pytanie. Ostatnio kolega mówił że znajomy sprzedaje pacc za 15 zł 30 dni oraz 50 zł 90 dni i tu się nasuwa pytanie czy jest to wogle możliwe i czy sprzedawcy sie to opłaca czy to tylko zwykłe oszustwo.
Wersja do druku
Witam.
Wracam do gry po roku przerwy i mam pytanie. Ostatnio kolega mówił że znajomy sprzedaje pacc za 15 zł 30 dni oraz 50 zł 90 dni i tu się nasuwa pytanie czy jest to wogle możliwe i czy sprzedawcy sie to opłaca czy to tylko zwykłe oszustwo.
Możlkiwe tak ale sie nie opłacae
Dla mnie jest to nie możliwe pacc na 30 dni kosztuje 35 zł -+ a u niego 15 zł? pewnie oszust
mozliwe ze ma kase na paypalu czy cos i nie ma jak jej spieniezyc
ale cos mi sie wierzyc nie chce
Jest to możliwe, jednak w większości przypadków podawanie tak niskich cen równa się z potencjalną próbą oszustwa. Już sam fakt, że trzy 30-dniowe PACC'e są tańsze od jednego 90-dniowego jest bardzo podejrzany = 90% oszust.
Czysto teoretycznie... U niemcow za gp można kupic pacca na 3 miesiące za 300k na npvp <jak sie ma dojścia, sam korzystałem z tego wiele razy> <1cc- 50 gr na allegro>, wiec TEORETYCZNIE jest to mozliwe.
Ale w praktyce jest to raczej oszustwo.
Pytałem gostka jak to wyglada mówi że od brazola kupuje paki więc zaryzykuje 15 zł to nie tak dużo. Wielkie dzieki za tak szybkie info.
za granicą gpki są o wiele droższe niż w polsce
To powiedz nam czy cie nie wychujał.