Tak jak w nazwie tematu. Wlasnie wrocilem po dluzszej przerwie i nie wiem co robic.
Skille 98/71 bez eq. 103/71 z eq.
Posiadam 1 pare softow.
Wymagania:
Exp lepszy niz na wyrmach.
Wychodzenie conajmniej na 0 lub maly +.
Wersja do druku
Tak jak w nazwie tematu. Wlasnie wrocilem po dluzszej przerwie i nie wiem co robic.
Skille 98/71 bez eq. 103/71 z eq.
Posiadam 1 pare softow.
Wymagania:
Exp lepszy niz na wyrmach.
Wychodzenie conajmniej na 0 lub maly +.
Przypuszczam, że wyrmy biłeś z power boltów.
Poniżej ogrubiłem poziom trudności bicia poszczególnych potworów.
Wyższy exp/h będziesz na pewno miał na:
- serpent spawnach Goroma (assassin stary, częsty profit - hard)
- grim reaperach Darashia (power bolty lub assassinki, z assek na pewno waste, z power boltów częsty profit - hard)
- DL'ach lub Frostach na Darashii, Okolnir, Zao (power bolty lub assassinki, z power boltów z reguły profit, na farcie może być dość duży - łatwy (Zao)/średni (Pozostałe)).
Ja od siebie polecam lizardy na parnych polach tam nie można mieć waste z takimi skilami jedynie totalny niefart to może -5/-10k a tak to na 3k pb można mieć 100k+ profitu (z własnego doświadczenia)
Zawsze mnie to zastanawialo. Dlaczegow power bolty a nie onyx arrow'y? Z tego co mi wiadomo kombinacja onyx arrow+composite hornbow jest o wiele lzejsza od kombinacji power bolty+arbalest. Nie tylko lzejsza ale tez jakies tam statystyki widzialem gdzie przecietnie hornbow robi wiekszy dmg ze wzgledu na to ze rzadziej missuje. Co waszym zdaniem wziac na Parne Pola ?
ja tam bije z onyx arrows,
dopoki nie masz royal xbow
Wlasnie ja tez slyszalem, ze wyglada to z obrazeniami tak samo, a oszczednosc capa jest.
Expowisk wiecej dla Ciebie nie mam, ale podbijam parne pola na takim pallku.
NAWET JEŚLI power bolty zadawałyby więcej dmg (nie zadają/zadają baaaardzo podobnie licząc missy), to i tak ważą 20 oz. więcej na 100 sztuk. Łatwo wywnioskować, że musisz latać do depo częściej i tracisz na to wiele czasu, kiedy z onyxami bijesz kolejne potworki :). Także nie słuchaj tibijskich kumpli-ekspertów, tylko spójrz na matematykę.
Co do expa polecam wyrmy z onyxami dla kasy, potem grimy z assami i tak w kółko. Na grimach naprawdę nie ma tak wielkiego waste jak się wydaję, a 500k/h lekko na zielonej.