A więc mam 90 rp skille 90/71 19 m level. jestem dopiero co po hacku i mam zamiar jak najszybciej zarobić na podstawowe eq. Tak więc jakby ktoś mi mógł rozpisać gdzie expić co kupować itp. Aktualnie mogę mieć tylko 20k max . ;x
Wersja do druku
A więc mam 90 rp skille 90/71 19 m level. jestem dopiero co po hacku i mam zamiar jak najszybciej zarobić na podstawowe eq. Tak więc jakby ktoś mi mógł rozpisać gdzie expić co kupować itp. Aktualnie mogę mieć tylko 20k max . ;x
Hmm...
Po pierwsze: kupujesz jakiś belted cape, plate legi możesz nawet na dragach znaleźć, do tego Crown Helmet, może Medusa Shield, buty, szalik, za resztę kupujesz RSy, jakieś przydatne rzeczy i jakieś poty w razie potrzeby.
Potem możesz iść na:
- mino na Dark Pyramid lub w Yalahar,
- Elfy w Yalahar,
- WE, ale wtedy musisz mieć "Hełm" i strzały,
- dragi w Yalahar/Darashia/z braku laku w górach Kha`zeel,
- małpy/lizardy na Tiquandzie.
Jak już się dorobisz jakiejś konkretniejszej kasy, możesz odkupywać eq. Na pewno warto kupić w pierwszej kolejności:
- BoHy,
- jakiś shield, to już Twój wybór.
Reszta przyjdzie z czasem.
Pzdr
dobra kasa jeszcze na barbach oraz na piratach :p
No tak, zapomniałem :d
Poza tym przy piratach można robić taski...
//k
wez sobie task na mino do tego lub na piratow, kasa jest naprawde przyzwoita. palkiem najlepiej sie chyba zarabia
@up, mino task jest do 40 lvla.
Co do piratów to sie zgodzę, pirate itemki są teraz w cenie (przynajmniej na moim serwerze)
@topic
dodam od siebie, mutated humany na yalahar, bardzo szybko kasę możesz tam odrobić
Humany na tym lvlu to laming - niech idzie na zombie lepiej... Chyba że akurat wolne.
//k