prosze o wasze propozycje ;)
Wersja do druku
prosze o wasze propozycje ;)
jak facc to : OF , guardy, undeady mount sternum , cyclopy , ghoule
jak pacc to : djinny , mutated raty , małpy
a co myslisz o mintwallin
jestem na facc'u
Jesli masz zrobionego Postmana, to OF, MINT, "Facc Tomb", Cyclopy w Mt. Sternum.
EF - chociaz nie wiem jak bardzo sie po update zmienilo :/
Napisz eq i skille ? Pozatym pacc czy nie
zao set , ave , bohy skile 80/78 facc
Still boty :/
Tylko teraz jest o tyle fajnie, że kiedy Shadowthorn płonie i prawie w całej fortecy respią się Firestartery, w zasadzie botów nie ma i wtedy można pohuncić. Mi ostatnio wypadł flintstone, a i wungiel można zbierać do Awash`a (world change z Robson Island i podróżowaniem z Thais do Kazo).
Tak że polecam.
Poza tym - ofc. Mint. z obsidianem, nawet bez lootbaga ładna kasa, tyle że nie przekłada się na exp, OF też się nada, może guardy... Nie wiem, jak będzie wyglądać 80 kina na Dwarven Hell, można spróbować, tylko z lootbagiem i tak raczej bardziej do urozmaicenia gry.
Proponuję też Hellgate w ramach eksperymentu. Ale na kasy lepszej, niż na EF/OF/Mint. raczej nie będzie.
Pzdr
of i nic wiecej
55 kinem o troche gorszych skilach wyciągałem tam w ciul kasy, juz nie pamietam, ale jak zebralem loota z kilku wypraw to sprzedawalem za 70k. W tydzień spokojnie byś tam zebrał
na obrzeżach of możesz wyciągać sporo kasy, ja tam na bocie bez zbierania chain armorów tylko same halki, battle axe i te itemy typu orc leather itp. miałem do 160k profitu na 20h