Gdzie mogę expić 109 ms'em dla mega pro elo zarobku ? Postać nie ma softów , bo po hacku , ale podstawowe eq i kilkadziesiąt k w banku jest .
Wersja do druku
Gdzie mogę expić 109 ms'em dla mega pro elo zarobku ? Postać nie ma softów , bo po hacku , ale podstawowe eq i kilkadziesiąt k w banku jest .
Myśle, że możesz spróbować wyrmy.
Wyrmy hmm , ale jak i gdzie ? Z ava , czy frigo tylko ?
Myślę, że z frigo, chociaż na hardkora możesz spróbować na darashii z avalanche, lecz może się nie zwrócić. Jeszcze dobrą opcją są ancient scaraby :)
Poszedłem na te wyrmy w lb , i na 12k waste , miałem 14k w loocie -.- , jakieś lepsze pomysły macie ?
Ancient Scarabsy duże = zawsze profit na kilka k i jakiś tam exp 110k-130k/h na zielonej aa no i nie wierze że miałeś waste na wyrmach bo to są monstery kaso-lootodajne :D Musiałeś mieć strasznego nie farta albo nie zabrałeś seta + nie ogarniasz jak poruszać się po wyrmach LB i wyskakiwały ci po 2-3 :P
Nie miałem waste , tylko mały profit , a wyrmy znam w LB jak własną kieszeń , nigdy więcej niż 2 mi nie wyskoczyły , a po co mi set , skoro na dist od energii walnie raz na 5 tur , a wave łatwo ominąć .
Że tak powiem je**c wyrmy idz na energy elementale na przejsciu dara-ankh.
Jak masz postmana to bonebeast island moze, hardened bones sa w dobrej cenie.
ew. Gsy, djiny lub hero yala
@up
naprawde sa takie duze profity na tych elementalach? Moglby ktos napisac mniej wiecej na ile waste ile jest profitu?
Ja od siebie polecam necro/hero yalahar oba respy. W pare h mozna wyrobic kolo 100k profitu jak dobrze sypnie + task na dluzsza mete tez sie oplaca;p
Souleatery. Stuprocentowy zarobek, zarówno bijąc pojedynczo, jak i masowo.