Siema... mam pytanie , mam internet orange i limit do 1GB i jak przekroczy 1GB to już neta nie ma i trzeba doładować konto ;/ , i takie pytanie jak bym grał w tibie OTS lub RL to ile na minute by pobierało KiloBajtów ... PROSZĘ O POMOC !!!
Wersja do druku
Siema... mam pytanie , mam internet orange i limit do 1GB i jak przekroczy 1GB to już neta nie ma i trzeba doładować konto ;/ , i takie pytanie jak bym grał w tibie OTS lub RL to ile na minute by pobierało KiloBajtów ... PROSZĘ O POMOC !!!
Ja tez mialem takiego neta, identyczny i sciagalem filmy i dalej mialem ;p I zawsze placilem raz na miesiac tyle samo. Nie wiem akurat czemu tak bylo ale jak grasz to malo sciaga, gorzej jak na str siedzisz.
Chyba więcej bierze jak się gra -,- bo pobiera różne tam dane czy co ;p a jak siedzę np na fejsie to mniej
wlasnie gra nie pobiera duzo ;d. bo mapy itp masz u siebie na kompie
pamietam, ze jak gralem w AOM, przez neta, a to gra b.dobrej grafiki, to moze mi 5mb wzieło za 1h rozrywke, wiec malutko :D
najlepiej sprawdz, uruchom i ogarniaj transfer, na pewno bedzie bralo b.malo
W tibie nie grałem ale dla porównania WoW zżerał mi na godzinę ok 4-5 mb.
u mnie przy włączonej samej tibii 1500 bajtow/sec wysylane + odbierane ok. 3000 wiec razem okolo 4kb/sec co daje 240kb/min = 14400kb/h = ~14mb/h ? xD
## ahh no i jeszcze AQQ włączone
jeśli masz internet DO 1GB i się nie pomyliłeś pisząc to... to sprawa wygląda tak jeśli przekroczysz 1gb masz mniejszy transfer czyli np. połowę z tego lub mniej
Ta , pobrałem tibie i teraz mam cały czas Connecting to the game world. Please Wait. i tak cały czas -,- wybiorę postać i czekam , prędkość mam 7,2 kb/s ( komórkową ) ;(( , oo a teraz wyłączyłem tibie i nawet zalogować się nie mogę :( ,
Marchewki , jeśli przekroczę 1GB to internet mi się rozłącza i wgle nie mam ;(
Yeee poradziłem sobie :D TrafficCompressor pomógł ;] program który przyśpiesza prędkość internetu ;] i faktycznie mało pobiera pakietu grałem 35minut i mi wzieło dopiero nawet nie 1MB :)))