-
Problem z runami
Witam, właśnie zacząłem expić na hellspawnach z blokerem 113ek 85/85 skille. Dzis akurat przyfarcilismy bo drop byl mily, przez 30min 3x k legi, warrior helmet i jak wiadomo taile i demony. Bije hailstrorm rod + icycle ale wlasnie tego 2 mi brakuje ;/ Postanowilem robi z mp ale z 330 i po soulach do tego duzo kasy leci ;/ (ale mlvl rosnie). Mam 90k tylko i nie wiem czy nie zostawic moze na noc bota aby porobil runy, inaczej nie mam jak expic ;p Oplaca sie postawic tego bota? Chodzi mi na noc aby na next dzien mialbym na expa ladnego. A jak nie to moze inne propozycje co do expa? 51lvl i 41mlvl.
-
Nie mozesz po prostu z exori frigo bic?
-
Lol,hahahahaha nawet nie wzialem tego pod uwage. EPIC FAIL
@down
220kexp/h, z czarami o ile mniej bd?
-
No widzisz powodzenia :) btw ile expa h miałeś z tym icicle ;d?
-
Po 1 to icicle można kupic w sklepie po 3k/100 a po drugie to kto expi z icicle na hellach, nie lepiej z ava?
Z 51 lvlem? Jakoś tego nie widzę, mógłby być po max 2-3...
Chociaż też nie jestem za tym, żeby bić HSy z Iccków.
//k
-
bicie helli z icicle jest "lekko" bez sensu ja bym na twoim miejscu poszukał jakiegoś 100+ed dla bezpieczeństwa
knight lura po 2-4 helle ty leczysz+ ten 100+ ed w razie nie bezpieczeństwa
ofc bijesz z avalanche+ mlvl będzie ci ładnie rósł
ja ogólnie olałem już robienie run chyba że nie mogę nic innego
najlepiej wbić wyższy lvl i chodzić na hunty gdzie leci dużo potek
PS. jeżeli jest to na luminerze o mogę spokojnie dzisiaj pomóc
@edit
jeżeli chcesz mieć exp i nie wastować to water elementale
-
Wczoraj ja na 53ed byłem z 177knightem i innym ed 68lvl chyba. Biliśmy z ava i siohaliśmy nawzajem. Drop był ładny nawet się zwróciło, tylko, że ten ek to nasz kumpel i nic nie wziął prócz tego, co mu zeszło na poty, poszedł z nami dla zabawy. Tobie też proponuję poszukać innego eda i wtedy bić masówkę po więcej helli na raz exp powinniście mieć obaj większy niż gdybyś bił z tym blokerem solo.