Gdzie wyciagnac najwiecej expa? Mam 48lvl i chce minimum 50 do polnocy :D Tylko aby bylo w miare bezpiecznie bo pierwszy raz magiem gram. Pomoc nagrodze, wiadomo jak.
Oczywiscie jak tez by bylo pomocne.
Wersja do druku
Gdzie wyciagnac najwiecej expa? Mam 48lvl i chce minimum 50 do polnocy :D Tylko aby bylo w miare bezpiecznie bo pierwszy raz magiem gram. Pomoc nagrodze, wiadomo jak.
Oczywiscie jak tez by bylo pomocne.
mutaded raty//workery /tomba za tp z ava xd gfb// necro
Te tomby a ava to chyba ciezkie jak dla mnie;p Nawet ava nie mam bo nigdy run nei robilem. A co do necro to w yalahar? Jak bic i ile expa wyciagne
ew. męcz dragi na yalahar
A te necro to z hero? Jak ich bic?
@up, fail. Mam ed ahhaahah
@down
Chara nie dostalem, sam gram nim od poczatku, moje konto. Ale co prawda w tibie gram krotko.
Tak jakbyś dostał dopiero tego chara. Może spróbuj poczytać poradniki? zajmie ci to max 1h a możesz się sporo dowiedzieć. Poza tym nie napisałeś statów, eq, jak z kasą itp. nie wiem czego od nas żądasz. Równie dobrze możesz iść na Cyclopy poh jak i dragi na edron.
nie żaden fail, tylko twój błąd, bo w pierwszym poście pisze "mam maga", a mag a druid to zasadnicza różnica
#top
necro/hero to lipny exp i wiecznie boty
idz pobić dragi na yala lub mistrock z run obszarowych(ziemia), zapomniałem nazwy
nie wiem jaki problem do północy wbić 50lvl
jak edem 48-50 to 2h roboty bez problemu solo, jeśli masz blokera to stone -2 za tp, exp 250k/h na prem
@up, juz wbiłem szybciutko na hellspawnach.