Siema mam rozkminę. Chciałbym kupić GH(jeszze tego nigdy nie robiłem). I tu moje pytanie: czy członkowie gildii mają do niej wstęp bez invów?
Wersja do druku
Siema mam rozkminę. Chciałbym kupić GH(jeszze tego nigdy nie robiłem). I tu moje pytanie: czy członkowie gildii mają do niej wstęp bez invów?
Nie musisz im nadać invita i to ty nadajesz kto otwiera drzwi do danego pokoju kto nie dodatkowo masz jeszcze dwie komendy
*@Nazwa gildii - pozwala zaprosić do gh postaci wszystkich z gildii.
Nazwa rangi@Nazwa gildii - Pozwala zaprosić do gh ludzi z jednej z rang.
A jeszcze jedno pytanie: jak któryś z viceliderów albo lider traci pacc to ja wtedy trace GH?
Przepada GH a itemy do depo lidera lecą wszystkie
Bug ma racje gildia nie rozpada się od razu tylko po jakimś czasie dopiero.
Wszystkie itemy do bossa *cytat*, to jakby tych itemków było 5000 to wtedy co z nimi? Nie backpacki tyle zwykłe itanzy to przecież się nie zmieszcza jak puste dp chyba ,że do wszystkich miast, ale raczej do tego gdzie gh tak?
#up to jest tak że itemy wędrują do lidera i jak ma za dużo w depo to nic już tam innego nei wsadzi itemy nie przedadaja tylko sa w depo i dopoki lider nie zrobi z nimi porządku to praktycznie nic nie może wsadzić do depo może wyciągnąc itemy ale dopóki nie zejdzie do określonej ilości to nic wsadzić tam nie może