Witam, jest to moja nowa przygoda z postacią o nicku Sambelia :), rozpoczynam grę na Elysi samotnie bez kolegów niestety :) może z czasem to się zmieni a puki co parę screenów na początek :)
Wersja do druku
Witam, jest to moja nowa przygoda z postacią o nicku Sambelia :), rozpoczynam grę na Elysi samotnie bez kolegów niestety :) może z czasem to się zmieni a puki co parę screenów na początek :)
Wiadomo ze wieje nuda narazie.. low lvl, screeny nie wyciete, nie ma premium, ale mam nadzieje ze rozrusza Ci sie to jakos..
Sugestia na przyszle screeny=wycinaj je, odrazu kogos bardziej przyciagna przyciete screeny.
To jest Twój obecny level ? Jak tak , to mogłeś wbić hmm, z 50 i wtedy zrobić temat , ale jak chcesz ;)
# edit , pierwszy był ;<
Wycinanie screenow jest do dupy, patrzenie sie na same piksele jest bez sensu.
Jak nie wycina sie screenow to widac jak postac sie rozwija z eq i tak dalej.
Ładnie Foty skille przyzwoite skillujesz ciągle czy już exp??
Ortografia, screeny w dupnej jakości no i kobita a chłopak gra..
Z początku nudy jak zawsze przeważnie ; D
Również popieram zdanie, że zdjęcia NIE wycięte prezentują sobą znacznie więcej.
jak sądzicie ? przestać skillować już czy expic ? może do dista tak z 75-80 chociaż ?
doskiluj go wij z 85 i masz na zawsze spokój ze skilowaniem
A moim zdaniem na tym poziomie w zupełności wystarczą Ci takie skille. Wbijesz sobie pacc, zrobisz quest na Targety i wtedy nadrobisz skill. Przynajmniej takie jest moje podejście. Powodzenia w prowadzeniu tematu :)
To wycinaj zdjęcia i dodawaj odrazu eq skille a nie takie miniaturki i tylko patrzeć przez lupe .....