-
Souleatery
Mam 108 MS 69 mlvl (z itemami) jestem świeżo po wrath of the emperor quescie, chciałem wypróbować to miejsce ale kompletnie nie znam spawnów więc padłem 2 razy. Może za mały lvl mam na souleatery? Chodzić z energy ringami? Czy mógłby ktoś wrzucić pare mapek z respawnami gdzie mam chodzić a których miejsc unikać? Jestem raczej przyzwyczajony do DL'i, quar i lizardów więc nie wiem w jakich proporcjach mam brac runy i manasy na souleatery. Prosze o pomoc.
-
200gmp i 300gfbkow powinno starczyc... zawsze, gdy zmieniasz poziom tzn idziesz do gory albo na dół to zakladaj energy ringa.. nie przejmuj się, ze waste bo tam i tak sie robi takie profity, ze to bania mała a poki nie poznasz zajebiscie respa to wal z tym energy ringiem wszedzie gdzie nie znasz terenu :P i uwazaj, bo czasem idziesz idziesz i wydaje ci sie ze nie ma souli, a tutaj nagle wybiegają z przodu dwa i okazuje sie, ze za tobą jeszcze jest jeden a nie widziales go bo dal niewidzialność :D
-
Lvl najlepiej by było mieć trochę wyższy, używaj garlic necklace żeby mniej dostawać z wave.