jest jakiś sposób, żeby wbić skulla botowi, jeśli nie używa żadnych czarów obszarowych? (nie mówię o yellow skullu)
jeden typ mi groził, że wbije mi rsa na afku.
Wersja do druku
jest jakiś sposób, żeby wbić skulla botowi, jeśli nie używa żadnych czarów obszarowych? (nie mówię o yellow skullu)
jeden typ mi groził, że wbije mi rsa na afku.
Jeżeli postać bije np. gfb, flam hur, vis tera hur itd. no to w ten sposób np. mając 30 hp podejdzie i dostajesz skulla.
Stack z potworem na schodach
nie pytalem o obszarowe, poza tym do takiego czegoś safe skrypty powstały 48345345 lat temu.
o ile się nie mylę, to można tak nabić tylko yellow skulla. jeśli mam odznaczoną pięść, to nie wbiję tak white skulla.
popatrzylem na googlach i takie cos znalazlem:
Cytuj:
Boce sobie na rotach, nagle słyszę alarm że postać stoi przez 10s nie porusza się. Patrze typ z przywołanym batem, dobra włączam łapkę i zabijam bata. Wyłączam łapkę boce dalej, i tak kilka razy. (Na 100% miałem łapę po zabici bata wyłączona, bo gdy miałem RS dodatkowo sprawiłem i była off).
I tak co ok. minute słyszę alarm i zabijam tego obta. Potem znów alarm a ja mam RS i mnie biją.
Jak to możliwe?
Kod:teraz jest tak ze jak zaatakujesz 3 graczy to masz rsa nie musisz ich zabijac wystarczy zaatakowac
ty im zaatakowales summony a oni zabili gracza ktore je summonowal a ty dostales fraga
z forum ots:
z forum neobota:Cytuj:
sluchaj mistrza, wiec tak: ma typek potwora to mass resujesz i lurujesz drugiego,potem jak juz beda dwa to niech zabije pierwszego i bedzie bil drugiego. poloz ava na pierwszym i ***** sie patrz na ekran . pjona
spotkal sie ktos z was z takim czyms na rl tibii?Cytuj:
What the fuckers do is this: they put parcels and boxes near you while a noob lvl char dies because of a monster, because you are near the boxes blocking the way it count as assisted frag, they do this 3 times and congrats ! Free red skull for like 1 week Lol......
tak, z wbiciem skulla to czasami działa jak ktoś bije potwora np pb+ exori san, i czasami robi tak że walnie potwora zostanie mu tam z 100hp, ty go dobijasz i musisz dobić w czasie kiedy nie zdąży puścić exori san, tak że on później użyje exori san na 1sqm przed siebie. Z yellow skullami to działało że jak wbiłeś skulla na koledze albo kimś innym, i jak bot zabił potwora to trzeba było szybko stanąć na sqm potwora i on chcąc otworzyć tego potwora zakatował Ciebie, ty traciłeś skulla i jechałeś go na yellow, ale nie wiem czy to jeszcze działa..
To z forum ots'a jest prawdziwe, ale ktoś by musiał mieć lipny skrypt.
to z forum neobota to gówno prawda, jakiś idiota to pisał.
nie wiem czy o to chodzi dokładnie. Ale gdy skillowałem na summonie i ubijałem go w różne sposoby i nic . Myślę ,że to jakaś ściema
Przeglądałem casty i natrafiłem na bardzo ciekawy
Botem jest neo bot ! czyli nawet naociakowi idzie wbić skulla
w recordach poszukajcie tego:
Sanderlex Shilveron 141 Selena Karganis DONT ATAK US LOL karganis owned 16m 4s 15
Tak od 10-12 min sie zaczyna, wcześniej im się nie udawało
Pozdro :P
ale nikt nie zabił summonującego - więc nie o to chodzi.
w sumie to wydaje mi się, że to z avalanche działa na każdym normalnym skrypcie bez żadnego ratującego hotkeya. Bot otwiera ciało - na ciele leży avalanche, czyli klika na runę prawym (use with), z racji tego, że nie otworzył ciała, nigdzie indziej nie klika, ignoruje to i przechodzi do następnej czynności, czyli zaznaczenia następnego potwora na battle liście (use with z avalanche ciągle jest aktywne), podczas gdy zaznacza potwora na battle liście, klika lewym przyciskiem na niego, czyli wyrzuca avalanche i jeb - jest white skull.(jak wiadomo, nie trzeba mieć zaznaczonej piesci, zeby wbic skulla na avalanche) Potem ktoś dobija chara, na którym bot wbił white skulla i jest frag. Zrobią taką akcję 3 razy i jest rs. Zabiją i nie ma eq.
@Szymciak2
to jest wbicie yellow skulla, a nie white.
Ciekawy sposób, próbowałem narazie na dwóch botach jednak oba nie zbierały loota. Sprawdzę jeszcze później na innych, a co do run - niekoniecznie trzeba wykorzystywać obszarowe. Jest łatwiejszy sposób i to od mniejszego lvla ;d http://images.tibia.pl/static/spells/fire_field.gif
Witam, jeżeli ktoś botuje na neobot i ma włączoną pięść to idzie b. łatwo wbić white/yellow skula.
Otóż, gdy neobot zabija potworka np. Minotaura, to w prawym dolnym rogu (na ukos 1 sqm przy minotaurze zaraz obok niego) kładziemy 3 parcele i stajemy na nie, w tedy jesteśmy na wysokości tego potworka i stoimy tak jak by na nim, gdy bot będzie chciał lota, to zaatakuje nas mając włączoną pieść.
A teraz znajdz gościa który boci z zaznaczoną pięścią.. :D