-
Kamyki
Siemka, w evencie co był otrzymałem 2x stone of wisdom. Od razu typ skupowal po 200k lecz teraz mam problem ze sprzedaniem. Co prawda mam 200k w banku ale co zrobic z tymi kamykami? Mam 40lvl, wiec chyba nie oplaca sie 1 uzywac bo nawet 3 lvl nie wejda. Moze jakbym caly dzien stal spamujac to bym selnal chociaz jeden. Czlowiek poszedl na wieksza kase i teraz nic z tego nie ma ;p Myslalem ze jak pozniej selne to wiecej kasy bd mial..wlasnie widac efekty. Byscie uzyli 1 kamien na moim miejscu?
-
Nie użył bym bo za 200k ze sprzedaży wbijesz więcej lvli, spamuj na trade w końcu ktoś kupi ;d
-
jak masz 200k to na razie nie sellaj tych kamyków tylko poczekaj aż ich ilość się zmniejszy i sprzedaj je tak w styczniu-lutym, a zejdą szybciej i drożej
-
przecież jest dopiero 1 dzień po evencie, więc się nie dziw, że nikt nie chce kupic. ja swoje sprzedam gdzieś za 3-9 miesięcy
-
teraz wszyscy juz nakupowali poczekaj tak do grudnia i napewno ktos kupi
-
Moze 1 dzien po evencie tylko na antice w tym samym dniu sie zakonczyl, wiec..
-
ja wczoraj sprzedalem odrazu 8 po 140 tyl chcialem dostac bo chodza po takiej cenie jak chodza po 200 i masz kase to trzymaj sie nie pali do next eventa duzo czasu ktos kupi napewno napisz na trade boardzie moze ktos sie odezwie
-
Teraz kto mial użyć, to użyl, najczęściej swojego. Dopiero za miesiąc znowu h lvle będą mogli użyć i wtedy sprzedawaj. A najlepiej za kilka miesięcy.
-
bardzo tanie sa stone of wisdom na twoim serverze. na candii kosztują 300k.