Siemano!
Dostałem Hacka, i postanowiłem że poszukam tej osoby(jeżeli się da), Więc hacka dostałem 3 września o godz 17:20 na wartość ponad 300k :(( Teraz mam pytanie, czy moge do tej osoby dojść jakaś przez ip??
Wersja do druku
Siemano!
Dostałem Hacka, i postanowiłem że poszukam tej osoby(jeżeli się da), Więc hacka dostałem 3 września o godz 17:20 na wartość ponad 300k :(( Teraz mam pytanie, czy moge do tej osoby dojść jakaś przez ip??
Nie.
Po co ci jego namiary? Nie denerwuj sie tak, te 300k odrobisz szybciutko w pare tygodni, a hacker moze bedzie mial z tego wiekszy pozytek...
Niby ja chcesz go namierzyć ? chyba za dużo filmów się naoglądałeś pobrałeś jakieś gówno i tyle i poszły poszły do niego
idz na policje
Nie wierze... Jezu dziecko ile ty masz lat? za 300k płaczesz? okradli cię na 12 zł, idz na policję (tylko potem nie zakładaj tematu dlaczego policja cię wyśmiała), ip nie uzyskasz.
Żałosne co Tibia robi z gimbusami ;/
@
edit
po twoim profilu wnioskuję że grasz na celeście. Na allegro masz gp po 4zł/100k. zrób formata i kup sobie te 300k,
Jeżeli przez keylogera to zgłoś sprawę tam gdzie trzeba. Przecież równie dobrze mógł ci wykraść hasła do banku etc.
Dajcie chłopakowi spokój... zapytał się ktoś odpowiedział nie i po co dalej piszecie ?:)
Mu nie chodzi o to że to według niektórych "tylko 300k", chodzi po prostu o sam fakt zhackowania jego konta, a że sam bym się ostro wkurwił gdyby jakiś jebak w okularach z pryszczami wyczyścił mi postać ;)