Witam, czy po użyciu exevo frigo hur, a zaraz po nim exori frigo mam exhausta na cztery sekundy czy dwie? Ogólnie to da się jeszcze jakoś porządnie grać Druidem przy tych powiększonych exhaustach?
Wersja do druku
Witam, czy po użyciu exevo frigo hur, a zaraz po nim exori frigo mam exhausta na cztery sekundy czy dwie? Ogólnie to da się jeszcze jakoś porządnie grać Druidem przy tych powiększonych exhaustach?
Nie da się zaraz po nim użyć. Każdy czar bijący ma 2 sec exhausted na atak ( wyjątkiem ue, 4 sec, exori max frigo/flam/vis/tera) + dodatkowo exhausted na dany czar.
To ja czekam na (najlepiej) filmik, w którym używasz dowolną profesją magiczną dwóch strong strike'ów naraz. Uderz w dowolnego potwora na RL Tibii w przeciągu dwóch sekund z exori gran tera oraz exori gran frigo druidem / exori gran vis oraz exori gran flam sorcem, a otrzymasz 2kk na Guardii. Życzę szczęścia.
Da się grać, przecież masz runy obszarowe, szczególnie z blokerem możesz fajnie poexpić. Już nie wspomnę o SD.
Ja umiem czytać, najwyraźniej nie masz bladego pojęcia o tym, że jak walniesz exori gran tera, to NIE MOŻESZ walnąć również exori gran frigo przez 8 sekund, i odwrotnie. Tyle.
@down
Ale wyraźnie zaznaczył że do tych wyjątków nie są zaliczane strong strike'i. Jak nie są, jak są?...
jebnie filmik z otsa, i bd 2kk w plecy ;d
fajnie gra się edem :>
i tak Ue-owanie nie byłoby zbyt opłacalne a nadal można ładnie expić i profitować, często lepiej niż knight/pall :>