witajcie.
mam 56 palla lecz musiałbym wydać ~23 zł na nowego rk. lepiej kupić rk na ta postać i grać nią jakiś czas na facc, czy zrobić nowa postać, wbic z 15 lvl i kupić na nią pacc?
Wersja do druku
witajcie.
mam 56 palla lecz musiałbym wydać ~23 zł na nowego rk. lepiej kupić rk na ta postać i grać nią jakiś czas na facc, czy zrobić nowa postać, wbic z 15 lvl i kupić na nią pacc?
co to za pytanie ... ;p to zależy, w jakim "stanie" jest palladyn to raz, a po drugie... ja osobiście wolałbym grać na pacc'u mimo wszystko, ale to osobista dygresja :)
palek ma 82 dista
na serwie mam 1kk ale jeszcze 500k pójdzie na sell
@down
grałem ms więc eq sprzedane, mam same gp
Jezeli palek ma mniej niz 75 dista, to rob nowego chara na tym samym servie i przeloz sobie eq od palka.
#JaK PISALEM posta to cb nie bylo
W takim razie, ja bym bral palka, skille juz ma wmiare spoko (ja takie na 20 lvl mialem, ale to dlatego, ze lubie skillowac)
Masz 500 k - za 300 k kupujesz pacca, a 200k zostaje ci jeszcze na exp.
??? profit...
@Up ale on dal do wyboru palek z faccem albo new postac z paccem... Czytaj dokladnie . Ja bym ci radzil zamiast tego palka grac jednak new charem bedziesz mial zabawe , nie bedzie ci sie nudzilo itd... a po palku co ci ? jak nie bedziesz mial pacca na faccu uwierz ze ci sie nie bedzie chcialo. A na tym paccu lekko wbijesz przez miecha ten sam lvl albo i wiecej :) ew. tak jak kolega Harios napisal jesli masz taka mozliwosc
znacz wiesz, na facc'u pallem tragedii nie ma jeszcze... osobiście polecam poh :) przyjemny exp, zawsze na plus :)
Jak masz pacca + kase na expa jakas to takim magicznym lecisz szybko