-
red poce
Siema, wiecie może jak lecą te poce z barbarian bloodwalkerów? Planuje tam bota stawić na noc tylko nie wiem czy się opłaca bo ogólnie ciężko je dostać i czy poza nimi będę miał waste?
86 knight 82/81 mpa, dwarven legi, draken bootsy, zao helm, mms, justice seeker
-
Nie wiem ale wydaje mi się, że lecą lepiej niż z hero. Ubiłem gdzieś 20 hero na magicznej w yala 0 poców, ubiłem gdzieś 25 barbów w yalahar tam nad areną to spadły 2 poce.
-
z barbow tez wydaje mi sie ze leca lepiej poce
waste nie powinno byc
pamietaj zeby Ci zbieral halberdy i te barb axe, jak cap nie masz niech wywala naziemie rano sobie pozbierasz w lootbaga i wio parcelem
jak duzo barbow ebdzie mozesz pasc ustaw sobie cos zeby Ci ringa stealth nakladal lub cos ;]
-
średnio na godzinkę i pół miałem 3-5 re poców
więc nawet często to leci a cena :D naprawdę jest ładna nie wiem jak na innych światach an securze 10k/ea sprzedawałem :p
-
http://tibia-stats.com/index.php?akcja=4001&iid=1229
Poza nimi powinien być profit praktycznie cały czas.
-
Uhuhuh to zanim mi jeden spadnie to ja zarobie na 2 :D Czyli pomysł ze zbieraniem jest kiepski!
-
No, teraz wolno leca red poce z barbow, kiedys lecialo inaczej..
Ogolnie, 10k za red poce to istna przesada jak dla mnie, sam chcialem zrobic barba/assasina, ale wstrzymalem sie bo szkoda mi po prostu bylo 500k wydac na poce.
-
Ja właśnie barbariana kończe tylko mi poce zostały, tylko że u mnie nie stoi 10k tylko 3-5k ;) bo serewr pvp