Witam ziomek chce mi selnac palka 71 lvl z skilami 82/54 i 17 mlvl ? za 300k na swiecie open pvp oplaca mi sie ?
Wersja do druku
Witam ziomek chce mi selnac palka 71 lvl z skilami 82/54 i 17 mlvl ? za 300k na swiecie open pvp oplaca mi sie ?
Wychodzi 15zł, a jaką masz pewność?
allegro . A tak to zadnej.
Allegro to nic, jak cie oszuka to i tak nic nie zrobisz bo allegro oleje sprawę, chyba że sam pojedziesz do typa pogadać z nim :P
tylko allegro... jak to pallek to lataj w p=secie przez miecha bo eq ci nie potrzebne jak hacknie to przynajmniej items masz do przodu... 15zl to za malo ale sam sprzedawalem postacie 100+ za 40-60zl bo potrzebowalem smsów (nic pozniej nie hackowalem bo to glupie moim zdaniem... okradac kogos na tibie) ... pozniej zmieniasz dane- nowy r key i profit jak ci się uda za 15zł.
@up
nie polecał bym jechać do kogoś mój ziomek pojechał za 130ed obił ziomkowi morde i ma teraz mieć sprawe za to :X więc szkoda zachodu...
Bo niby on kiedys nim gral ale jego kumple przestali i poszedl na inny srv gdzie inni jego kumple z rl graja . Typek nie bal sie mi pokazac nicku spotkalismy sie w grze , nawet jego maina gdzie teraz gra z tymi kumplami na askarze to tez znam nick . wiec chyba nie bedzie z nim problemu on mowi ze i tak mu ta postac lezy a tak jak sprzeda chocby za 300k zrobi wt na 250k i bedzie mial na swoich mainie jakas kase zawsze cos . On ma jeszcze 99 eda na sell za 500k tylko ze z rsem ktory mu zejdzie za 3 dni co wy na to ? tylko 500k to juz nie mam bym musial jakies z 200 dokupic
jak juz bym bral to eda. 100% profit :P
tylko na eda mnie nie stac :X
to kup pallka ewentualnie dozbieraj