Więc jak w temacie, myślę żeby zrobić sobie task na piraty tylko zastanawia mnie czy opłaca się 100ed ten task robić, ile zajmuje zrobienie jednego i gdzie oraz jaką techniką bić(yala/nargor - gfb/strike)
Wersja do druku
Więc jak w temacie, myślę żeby zrobić sobie task na piraty tylko zastanawia mnie czy opłaca się 100ed ten task robić, ile zajmuje zrobienie jednego i gdzie oraz jaką techniką bić(yala/nargor - gfb/strike)
Myśle, że nargor okolice karczmy i sama karczme po kilka z gfb bedzie najszybciej
jak nie potrzebujesz kasy to robienie tego jest glupota... strasznie monotonne i exp slaby jak na 100 lvl
już lepiej zainwestujesz ten czas na expie normalnym
ja poprostu jestem trochę znudzony expem(a i nie mam pomysłu na jakiś fajny exp bez waste, bo np. fenrock dl'e często zajęte po 10h+ i nawet nie chce mi się tam latać sprawdzać, dl'e na darashi bocone też często, tak samo poi dl'e na których nawet nie wiem czy dałbym rade, wyrmy derfia i lb również zawsze zajęte i nie mam praktycznie już pomysłów na nic innego) więc chce sobie porobić jakieś questy, taski etc(a że z questów to mi tylko wrath, dhq, inq i kilka tych małych zostało to chcę zrobić np. task na gs'y, necro itp), a że z tych pirate tasków 3 miałbym już prawie full outfita to bym sobie to zrobił
Ja polecam Ci Necro Task. Siedzisz na Drefi bijesz z AVALANCHE (żeby zabić demon skeletona), weżmiesz Terra Mantle i eq pod mlvl. Potem jak czekasz na respa to zabijesz 1-2 Wyrmów.
Jeżeli juz ten necro task to na lich hellu peace