Witam. Posiadam 46 lvl Royal Paladyn ze skillami 77/65 a o to EQ :
Royal Helmet, Paladin Armor, Zaoan Legs, Boots Of Haste, Demon Shield i Platinum Amulet.
Właśnie się zastanawiam czy expić czy robić ten nudny task na tarantuly do 50 lvl ;/
Wersja do druku
Witam. Posiadam 46 lvl Royal Paladyn ze skillami 77/65 a o to EQ :
Royal Helmet, Paladin Armor, Zaoan Legs, Boots Of Haste, Demon Shield i Platinum Amulet.
Właśnie się zastanawiam czy expić czy robić ten nudny task na tarantuly do 50 lvl ;/
Możesz robić te taski na tara zawsze z 50k wpadnie ew możesz iść mutadet humany, zombie, minio yalahar a od 60 taski na mutadet raty tam jest i dobry exp i kasa leci.
A task na mutated nie jest przypadkiem od 50 ? :>
Póki co o robię ale powoli mi się nudzi ;D
wiadomo ze nudne i monotonne ale w dalszej przyszlosci przydatne ;pCytuj:
Póki co o robię ale powoli mi się nudzi ;D
Słaba tam przyszłość. Teraz na serwerze n-pvp za oba te itemy czyli mandrake i dragon claw weźmiesz łącznie 150k, co jest niczym dla 100rpka. Jeżeli w tym czasie można szybciej po expić gdzieś indziej to jest to chyba lepsze rozwiązanie.
Dopiero mam 47 lvl, a gdzie tam 90 :D I potrzeba 50 pkt a mam 10 czy tam 12 ;D
Za 300 Tarantul, to nawet dobrze level Ci idzie, a kasa jest i good. Od 50 Levela zaraz rób task na Mutated Raty, exp jest nie ziemski + lot... Może Ci się nawet uda nazbierać na Softy. Potem dla odmiany tak na 65 -/+ levelu możesz sobie walnąć taska na Giant Spidery ;P Ew. Pare na Water Elementali ;)
Ps. Po za tym, ja bym nie sprzedawał Dragon Clawa i Mandrake, wolałbym addona zrobić.