Na jakim lvlu palladyn bede mial speed boosta na utani hurze :P? Na utamo tempo sanie to juz chyba od 150-160lvla jest, a ciekawi mnie jak jest na utani hurze :)? I tez kiedy bez zadnych czarow jest speed boost ;d?
Wersja do druku
Na jakim lvlu palladyn bede mial speed boosta na utani hurze :P? Na utamo tempo sanie to juz chyba od 150-160lvla jest, a ciekawi mnie jak jest na utani hurze :)? I tez kiedy bez zadnych czarow jest speed boost ;d?
A moglbys wyjasnic o co pytasz bo nie bardzo rozumiem? Co to wedlug Ciebie jest ten "speed boost", bo z tego co ja wiem to znaczy po prostu "zwiekszenie szybkosci", wiec nie wiem o co Ci chodzi z tym pytaniem, na ktorym lvlu z utani hur bedziesz mial zwiekszona predkosc.
Na real tibii speed boostem nazywa się speed maga od 181lvla na utani gran hurze. Wtedy to dostajesz speeda duuuuuuuuzo szybszego niz przykladowo na lvlu 180. Knajtem na lvlu 160 z mountem i bohami na tempo hurze tez juz jest ten speed boost. Tak samo sorciem na 170lvlu mozna go miec z time ringiem :P
Na około 270-275 levelu z bohami.
@SedaN*
Dzieki za wytlumaczenie.
Tylko skad sie bierze ten nagly duzo wiekszy przyrost szybkosci na przestrzeni 1 lvla? Na wiki wyczytalem cos takiego:
Z tego wynika, ze szybkosc powinna sie zwiekszac rownomiernie. Chyba, ze ta formula jest juz nieaktualna.Cytuj:
Unmodified speed = 220 + [2 * (level - 1)]
Podłoga też posiada pewien mnożnik skilla. Jest kilka poziomów speeda, nie ma tak, że co level jesteś "ciutkę" szybszy. Są pewne pułapy, które trzeba przekroczyć, aby rożnica w speedzie była widoczna. Licznik jest nadal aktualny, ponieważ sumując go z prędkością po różnych podłogach (też są gdzieniegzdie opisane), ta różnica jest widoczna... ogółem trudno to wytłumaczyć.
Aha, czyli jeszcze okolo 50lvli mi zostalo :DD
manshoo - boze, nawet zobacz na camach jak biegal 500lvl przykladowo tomurka to zobacz sobie jak biega na softach a jak na bohach :) roznica jest baaardzo widoczna, a przeciez bohy dają speeda tylko 10lvli wiecej :P wiec wiesz.. Ale i tak najlepiej to z obrazowac na 175magu, który biega na bohach i gran hurze, a gdy zalozy time ringa to jaka jest roznica ;d
właśnie to przetestowałem
mount+bohy+gran hur- normalnie
zakładam time ringa i speed wywalony w kosmos
(164 ed)