Witam. Mam do was zasadnicze pytanie. Gdzie expić?
Profesja - Knight
Level - 35
Konto - Pacc
Skill'e - 60/60 5mlvl
Serwer - optional pvp
Eq - Royal helmet, golden armor, golden legs, boots of haste, fire sword, medusa shield
Wersja do druku
Witam. Mam do was zasadnicze pytanie. Gdzie expić?
Profesja - Knight
Level - 35
Konto - Pacc
Skill'e - 60/60 5mlvl
Serwer - optional pvp
Eq - Royal helmet, golden armor, golden legs, boots of haste, fire sword, medusa shield
Małe skille...
- Tarantule (task)
- Krokodyle (task; mało profitowe ale taski lepiej wykonywać)
- Mino Yalahar (+ ewentualnie task)
A jeśli będę miał większe skill'e ? Np. 70/70 ? To mogę pójść na coś lepszego? I o co chodzi w tych taskach?
szkoda pacca na skillowanie;p
a taski to np bierzesz na tarantule ubijasz ich 300 idziesz do grizzly adamsa oddajesz taska i idziesz ubic bossa tarantul hide Loot: 0-7 Platinum Coin, Steel Helmet, Terra Hood, Time Ring, Knight Legs, Spider Silk
Dokładnie, tym bardziej, że teraz już na każdy lvl skila będziesz potrzebować sporo czasu. Lepiej więc iść poexpić.
Jeśli chcesz dobrze zarobić, zaszyj się na kilka huntów na Dark Pyramid na Daramie. Robiąc lootbagi z minosów i skórując, możesz uzbierać konkretną kasę, która przyda Ci się na lepsze eq. Ew. możesz pobić mino w Yalahar, ale dam głowę, że tam może być więcej botów i graczy.
Exp: tarantule, ew. krokodyle z taskami; na nic lepszego sobie chyba nie pozwolisz. Ew. możesz kombinować z jakimiś słabszymi mobami w Yalahar.
No i korzystaj z PAcc`a - porób questy, przede wszystkim te, które mogą się przydać zawsze.
Pzdr
Dziękuje wszystkim za pomoc. Bardzo mi pomogliście. Mam nadzieję że wkrótce napiszę znowu ;)
Temat do zamknięcia.