Cześć mam pytanko:
Czy dam radę solo tępić frosty? Może być lekki waste, kiedyś się na pewno zwróci jak spadnie coś ;d
81 lvl, skille 82/81, mpa, dwarven legi, draken bootsy, zao helmet, mms, justice seeker.
Wersja do druku
Cześć mam pytanko:
Czy dam radę solo tępić frosty? Może być lekki waste, kiedyś się na pewno zwróci jak spadnie coś ;d
81 lvl, skille 82/81, mpa, dwarven legi, draken bootsy, zao helmet, mms, justice seeker.
pewnie ze dasz rade :) dośc ladne skille :)
ps. nie liczylbym ,że się zwróci ;p
W sumie to mi obojętnie, bo ja od 62-81 bociłem i zarobiłem ogólnie koło 800k także mi tam rypka;p
a chcesz tam bocic czy sam huncic?
gdzie bociles ze tylko kasy ustukales?
nie da rady, low lvl knightem sie zalosnie przebija we frosty.
co najwyzej mozesz sprobowac z avengerem, ale juz lepsze dle.
Dasz radę ale będziesz miał ogromne waste, a jak wyskoczą Ci trzy to GHP będą schodzić masowo.
Ręcznie chce. Bociłem na mutated humanach, mutated ratach i dragonach :)
czasem nawet 120 ek 85/85 jest waste na frostach...
@up
czasem?
prawie zawsze, chyba ze bijesz po 1 i czekasz na mane
na skillach 75/70 ....
pewnie ze dasz rade wez avagera + sword ringi ( jak spadnie cos to na pewno się zwróci) , ja brałem po 400-500mp na exp i sie nie zawsze zwracało* ale tak to już jest ;p
a tu masz link :P : http://forum.tibia.org.pl/attachment...8&d=1312114102
Widzialem nawet 70+- knighta
na jednego frosta robil combo wszystkich mozliwych exori jakie ma knight na tym lvlu i frost padal .. strasznie szybko i pojedynczo prawie nic go nie bily
Bilem 57 Knightem z 73/72 skilami. Ale miałem 1kk+ w banku. Tak więc waste waste waste...
Fajnie, ładnie padał, ale jak wyskoczył 2+ to paral i śpie.
Heh dokładnie tez sie wkurwialem bo 120 rp z pb+san nie moglem wiecej zadac od zasranego 70eka -.-
up i 2 up
dobrze wiedzieć...
ja na na 83 lvl skillem 85 albo 86 ciskałem na forstach z waste ale było 250k/h i całkiem dobrze z miecza wchodzilo nawet jak byly dwa albo trzy to waliłem exori mina i exori ;p
tylko raz na + wyszedłem heh