Witam, na jakim lvl w jakim eq i jak bic. Oto pytania, na które chciałbym znać odpowiedź, dotyczą one tasków na tarantule. Przypominam, iż postać to elder druid. Jak narazie mam 18lvl i 14mlvl.
Wersja do druku
Witam, na jakim lvl w jakim eq i jak bic. Oto pytania, na które chciałbym znać odpowiedź, dotyczą one tasków na tarantule. Przypominam, iż postać to elder druid. Jak narazie mam 18lvl i 14mlvl.
25 lvl, 20 mlvl styknie, bij z exori flama raczej pojedynczo. Później jak wbijesz ten 30, to robisz sobie gfb i używasz na większych grupkach
A w co sie zaopatrzyc oprócz czaru flama? Mam na myśli manasy, ale nie chcę być stratny choć wiem, że z bossa lecą ładne itemki.
Stealth Ring jeśli masz, czasem może być zadyma. Weź manasy na pół capa ( zwróci Ci się z samych dwustu tarantul ).
To kupie z 40 manasów, starczy wtedy? A co do eq to mam słabe, plate z jakimiś dodatkami, nie wiem czy wystarczy.
jak mozna wiedziec na jakim serwerze grasz?
Na tarantulach eq nie ważne, no chyba że kiną jesteś. Druidem po prostu uciekaj. Kup 50 na wszelki wypadek, żeby było. Manasów nigdy za wiele :P
Gram na Antice, zrobie tak jak piszecie ;p a co do eq to moze ogarne cos lepszego.
A co polecacie od 18lvl tak do 25?:P Na rotach miałem 15kexpa/h ale jak bym pusty cave i na premce a premki juz nie mam bo wczoraj dluzej gralem ;p
@up, chivi pisal abym kupil 50 i, ze sie zwroci po 200..bede bil na zmiane, jak bd pojedyncze to rozdzka a jak grupka to exori, proste.
Ja nie pisałem że się zwróci i ile zabijesz, napisałem żebyś kupił 50. A to na ile starczy, zależy od tego jak będziesz je bił.
Zacznijmy od tego że druidem sobie nie porobi gfb.
Druga sprawa huncić tam można spokojnie od 19lvla z necrotic rodem (ja juz 15 sorkiem tam latałem)
Zazwyczaj manasy zwracają się z tara eggow/gpków/i brass legów/steel helmetów o ile je sellasz (najlepiej w ph) a itemy z bossa to czysty profit.
Task jest na 300 tarantul.
22 level, northwind rod, exori flam + exevo frigo hur, najlepiej kilka(naście) manasów + softy, jeżeli takowymi dysponujesz. Jak nie, to będziesz musiał robić co najmniej 1 repack, bijąc na samych manasach.
Od 30 levela są runy GFB więc taska można robić jeszcze szybciej.
Co do EQ, weż tylko dobrą tarczę, reszta zwykły secik na mlvl. Nie ma co kombinować z terra hoodami etc.
Ja żeby zrobić cały task bez wracania do dp na 40 edzie musiałem brać 80 manasów. Tary spadały mi na hailstorm rod + 1 exori flam.
Za poty się zwracało z samych tara eggów bo kasy to tam leci tyle co nic, jak masz capa to zbieraj wszystko helmety, legi.
Z bossa jest profit. Ubiłem go 4 razy, 3 razy: terra hood, silk i jakaś kasa, a raz k legi, hood i silk. Zależy w jakiej cenie są silki, bo np na Candi da się sprzedać i po 11k, a na niektórych serwerach jest po 5k więc praktycznie połowę mniej profitu masz.