-
worker golemy
mialem ochote pojsc swoim 39 ms na workery, wszystko pieknie wybralem 1wsza dziure od schodów po lewo, super fajnie exp wysoki, zaraz lvl, bije po 1 z visów, ale mam waste moze mi ktos doradzic jak powinienem bic workery? bilem pojedynczo starstorm + vis, a waste wychodzilo 80 potów na jakies 40 workerów? czy to moze ja nie mam szczescia do loota? do tego one podczas zycia kilka razy sie leczyly po 200, oraz strzelaly we mnie ok 6-7 razy po 100, moze ktos pomoc ;D?
-
Na tym levelu samemu nigdy Ci się nie zwróci za mp, chyba że wypadnie item do mounta. Ja expiłem tam 70-80 sorcem i dosyć często miałem waste.
-
Waste na workerach zawsze jest, no chyba że spadnie jakiś spiked squelcher. Bij tak jak biłeś, to normalne że jest waste.
-
Nie no, koło 80lvla jak mamy softy i latamy tak że na thunderstormach wybijamy cały resp a potem czekamy na many i w kółko to nie zawsze jest waste.
39 ms może tam mieć zajebisty exp ale oczywiście niesamowite waste tam jest.
-
Wszystko od szczescia zalezy, ja np 150 msem nawet tam wastowalem, ale bilem jak najbardziej masowo, bij jak bijesz exp jest dobry, zarobisz potem gdzies i znowu workery pobijesz :)
-
a moze mi ktos powiedziec gdzie moge super profitowac? mam 50k ~ na poty na podwojenie ;d [?]
-
Ciężko połączyć na tym lvlu dobry exp i kase. Zarobisz to chyba tylko na tarantulach z taskiem i na eartch elementalach (tutaj sladowe ilosci). Co do workow to z reguly waste. Profity sie ciagnie bardzo czesto dopiero na 130+ lvlu bijac z thunderstormow lurujac baaaardzo duzo workow naraz.;]
-
gear wheels 3 mi spadly to coś warte? ogolnie to teraz chyba profit mam na workerach ;p
-
No jak robisz taski na tarantule to jest spory profit, z każdego bossa spada średnio 10k (zależy od cen na serwach) 250 tarantul można zabić w jakieś 2h co daje 5k/h jak na 40lvl druida/sorca to dość sporo bo tyle zdarza się wastować w 10 minut.
Gear wheel można sprzedać do npc za 500gp lub za około 1k komuś kto robi questa i jest mu potrzebne (ten quest co jest misja na dwarven legi bodajże)