Siema.
Czy kiedykolwiek w historii Tibi było coś takiego jak amnestia, czyli CipSoft zdejmował bany, criminal recordy, za to że ludzie przyznawali się do złamania regulaminy, lub coś na kształt tego?
Wersja do druku
Siema.
Czy kiedykolwiek w historii Tibi było coś takiego jak amnestia, czyli CipSoft zdejmował bany, criminal recordy, za to że ludzie przyznawali się do złamania regulaminy, lub coś na kształt tego?
nie ma czegos takiego jak przyznanie sie do zlamania regulaminu bo jezeli dostajesz bana zawsze jest to poprzedzone dowodem np "fuck you bitch" na trade jak mozesz sie do tego nie przyznac?, nie nie bylo a twoj knajcik dalej bedzie mial bana ;p.
kurwa, mnie ten cipsoft zaczyna po prostu wkurwiać, kumpel powypisywał bzdur na ogólnym chacie, ja za to dostałem bana, napisałem do supportu z wyjaśnieniem ale i tak mi go nie zdjęli, dobrze przynajmniej że ten ban na 30 dni a nie delete, ale i tak będę musiał uważać bo zostanie mi final warning.
Nie. Nigdy takiego czegoś nei było, i raczej nie bedzie
No tak Cipsoft winny tego ze kumpel ponawypisywal...A smolensk to tez Cipy?Cytuj:
kurwa, mnie ten cipsoft zaczyna po prostu wkurwiać, kumpel powypisywał bzdur na ogólnym chacie, ja za to dostałem bana,
Jak to nie było? Jest mnóstwo takich przypadków, że po wysłaniu maila z jakimś wytłumaczeniem bany są zdejmowane + dają ci kilka dni pacca.