-
21 RP - exp
Siemka!
Mam 21 RP, skille 73/45 (wiem że shielding ujowy), eq:
Crush helmet, Vampirka, Pall Armor, Boszki, Blue Legsy i speary.
Chciałem żebyście podali mi parę miejsc na exp, bo ja jakiś mało kreatywny jestem. Tylko nie tomby i nie roty, proszę :D Na tarantulach nie wiem czy wyrobie... Może być waste, ale nie duże, nie jestem zbyt bogaty.
Z góry dzięki
-
Może spróbuj cyclopolis? Waste nie powinieneś mieć, a exp powinien być w porządku.
-
Taski na krokodyle do 25, od 25 bezproblemowo dasz rade na tarantulach z royal spearami, lepiej zrobic taski teraz poki mniejszy lvl, gdzie od 35 polecam mistrock cyklopy (raczej mniejsza populacja jak na cyclopolis)
-
Ja to bym pohuncił właśnie tomb do 25 levela minimum.
Potem możesz iść na Dragony w Yalahar :)
-
Leć już na mistrock, ja od 22lvl 45k expa/h bez staminy mialem. Dd 35 dragi yalahar poźniej na darashie.
-
Ok, dziękuje Panom UP za odpowiedzi, wszystkie sie przydały, już wiem co i jak z expem bez waste. Ale tutaj pojawia się kolejne pytanie. Otóż planuje zakupić około 500k, jak byście rozplanowali tą kasę na moim pallu? Also, gdzie polecalibyście exp z waste?
-
Palkiem ciezko o waste... idz na tarantule najlepiej
A zreszta wogole nie polecam gry. Do 50 lvla jeszcze jakos poexpisz ale pozniej jak zobaczysz ze na KAŻDYM expowisku lata bot to ci sie odechce : ) Istnieją otsy rpg z małym expem na których jest dopilnowane by nie było botów (nie mowie o jakichs dennych rl mapach bo tam pelno botow). Nie wiem chyba ze tylko u mnie na nebuli jest taka sytuacja z botami ale po prostu NIE DA SIE GRAĆ. Do czego to doszło to się już w głowie nie mieści. Myślę ze na 200 osob online spokojnie 180 to boty a kolejne 15 to tzw nowi gracze bez pacca ktorzy maja 8-20 lvl. przez 3 dni chodze po expowiskach i jeszcze nie spotkalem kogos kto expi manualnie. po prostu to juz nie ma sensu
-
Palladynem nie da sie wastowac, bynajmniej nie do 80 lvl'u, po prostu nie ma gdzie..
Od 80 wiadomo sa assasin stary, wiec bijesz mary/frosty z assasinow wiec waste bedzie, polecam zachowac kase na 80 lvl.
Na twoim miejscu kupilbym dh i mms do eq :)